Leendő középsulisok! Várjátok már a 9-dik osztályt? : )
Tudjátok, hogy kik lesznek az osztálytársaitok, offőtök? Mi róluk a véleményed? Találkoztál velük? Nem féltek kicsit, hogy kiközösítenek, vagy valami? :) Milyen suliba mentek? Ki mellett fogtok ülni? Tetszik belülről a suli? Tanévnyitó, könyvosztás mikor lesz?
Mi már egy csomót cseteltünk, 4-5× volt már találkozó is. 30 lány lesz, és 4 fiú. :D Szóval tuti lesznek klikkek. :-/ Az én offőm nő lesz, és tündéri aranyos. :) Azt mondják, ő a legjobb tanár a suliban. :)
Az igazat megvallva, én nagyon parázom, hogy nem közösítenek-e majd ki, vagy hogy nem néznek-e le. :( Szeptembertől 5 német kéttannyelvű kereskedelmibe fogok járni, és egy általános sulistársam mellett fogok ülni. Nekem nagyon tetszik az iskola belülről, szép tágas. :) AUg. 22-én lesz a könyvosztás, a tenévnyitó pedig 2-án 18 órakor.
15l
Ha beleszólhatók 19évesen nem kell félni,főleg akkor ha eleve lesz egy barátod veled.Ha nem vagy túl ratyi nyert ügyed van.
Az ofőt. meg úgy is megutáljátok,és a lelkesedés is lelankad idővel.
#1 nem 19 hanem 15:)
Az osztályfőnököt pedig nem lehet megutálni.
Nekem középsuliban kettő is volt egy az érettségin egy meg szakmunkásban. Mind a kettő nagyon rendes volt..
Max a nyomik utálják meg az ofőt akikkel sok a baj és kicsit le kell őket tolni.
Kérdező: Ne félj! Tanulj majd sokat és te leszel az istennő. Osztálytársam inkább átiratkozott 2 hónap után 30nő 1 fiú
Első nap menj be valami vagány ,de elegáns ruhába asszem a csajoknál az a menő és legyél közvetlen minden hülyeségben benne kell lenni mert ilyenkor nem büntetnek cask ejnye benye van:)
Mi pl tojással dobáltuk a vonatot:))
Én nem várom.....Nagyon hiányzik már így is a volt osztályom.
Én nem nagyon tudom,hogy kik lesznek az osztálytársaim.Csak a beiratkozáson láttam őket./Na meg a központi felvételin,de akkor nem nagyon érdekelt :)/
Ja és 34 lány és 2 fiú lesz.Szóval nálunk sem lesz olyan sok fiú.:)
(+parázok is,hogy ki fognak-e vajon utálni...)
Én félek. Bár csak tanulni fogok, tudom, hogy nem lesznek barátaim/ senki mellett sem fogok ülni... 5 lány, 1
tizenegy fiú, teljes osztályként 10 lány kb. és 24 fiú.. De már megszoktam az ilyeneket, nem vagyok egy barátkozós típus.:D Lesz egy ismerkedős napunk aug. végén, tankönyvosztás 3 nappal előtte. Az osztályfőnöknőm nagyon aranyos, szimpatikusnak látszik, a suli belülről szerintem szép, hát olyan iskolás! :) Az osztálytársnőim már ismerik egymást az előkészítőről, amit én kihagytam... Ez a város legjobb iskolája, mégis volt aki bejutott pénzzel, ez egy kicsit fájt. Facebookon páran ismerőseim, a kötelezőkért ott nyafogtak, amiket én imádtam.. Sajnos eddig nem hajtottam a tanulásra , de most fogok! :)
Tanévnyitó 3.-án lesz!:)
Informatikát fogok tanulni emelt óraszámban, a css a szerelmem! :))
Na jó, kicsit várom, kíváncsi vagyok, de néha fura belegondolni, hogy vége annak, ami eddig volt.. Nem mintha bánnám! Remélem sikered lesz, tanulj jól!!:)
14/L
Hát, majd alakulgatunk. :)
Ötös: de. :) Csak nem osztálytárs?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!