Szerintetek égő az ha valakinek nincs érettségije de egészségügyben dolgozik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 03:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem égő!...
De a jövőd szempontjából okosabb lenne megszerezni azt az érettségit, fizetésben is magasabb osztályba kerülhetnél, és szakmailag is lenne továbblépési lehetőséged!...
Esti gimnáziumban megszerezhetnéd az érettségit (pl. a Budakalász Gimnáziumnak országszerte vannak kihelyezett tagozatai)...
2/8 anonim válasza:
Nem égő, nem hiszem hogy érdekel ott bárkit is, ha már dolgozol.
3/8 anonim válasza:
Ha értesz a munkádhoz,akkor szerintem mindegy,hogy milyen papírod van.Külföldön ez bevett szokás,nem a papír számít,hanem a szakmai tudás.Nálunk meg simán felvesznek valakit,akinek van papírja,függetlenül attól,hogy konyít-e a feladathoz.Ezért tartunk ott,ahol...
4/8 anonim válasza:
Utolsó, részben igaz amit írsz, de nem, nem ezért tartunk ott ahol...:)
5/8 anonim válasza:
miért lenne égő? Az a lényeg, hogy értsen a munkájához, illetve gondolom az illető kevésbé szellemi munkát végezhet, amihez nem kellhet túl nagy háttértudás, hanem inkább gyakorlat és az adott területhez való minimális egészségügyi ismeret... Szerintem az egészségügyben pl a segédápolók, asszisztensek, mentőssofőrök, betegszállítók valószínű érettségi nélkül dolgoznak (nem azt mondtam hogy egynek sincs...)
6/8 anonim válasza:
én már megszoktam h a semmiért fizetjük a TB-t.
de ha szakmailag jó vagy és lelkiismeretesen dolgozol, akkor oké, mert az a lényeg!
mit, hol dolgozol pontosan, leírnád? nekem érettségim, diplomám van, mégsincs állásom hosszú ideje. szóval lehet, megpróbálkoznék ilyennel talán én is, ha pl. egy tanfolyam után el lehet helyezkedni.
7/8 anonim válasza:
attól függ, hogy az egészségügybe hol. mondjuk agysebészként elég cinkes. :-D
8/8 anonim válasza:
Takarító vagybeteghordó,műtős'csicska',ezekhez nem nagyon kell érettségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!