Ismeretek olyan embert, akinek bármelyik érettségije a teljes 100%-os lett?
Figyelt kérdés
Milyen érettségi?2012. ápr. 13. 11:17
1/11 anonim válasza:
Nekem a magyar és a matek lett 100%-os. Bnőmnek a matek és azt hiszem az angol is.
2/11 anonim válasza:
Első vagyok. Egyik osztálytársamnak pedig a kémia közép lett 100%.
3/11 A kérdező kommentje:
Kevdes első!
Gratulálok.Mikor érettségiztél?
2012. ápr. 13. 12:40
4/11 anonim válasza:
Sziia. Nekem az egyik baratnom tavalyelott erettsegizett, neki akkor 100% lett a matek, egy masik sracnak a sulimban meg tavaly lett 100% a matek.
7/11 anonim válasza:
Nekem a matek közép.
De ismerek olyan embert, akinek a matek emelt 100, a kémia emelt meg 98.... :D az is durva azért.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!90 százalék plusszost sokat ismerek de konkrétan százasat (még) nem!ezért kérdeztem.
egyébként egy most májusban érettségizek németből és cél a száz:)
2012. ápr. 13. 13:18
9/11 anonim válasza:
Tavaly az egyik fiú az iskolámban 100%-os kémia emeltet és matek közepet írt,de a többi érettségije is 95 felett volt :D irigylem
10/11 A kérdező kommentje:
huh...100%-os kémiai emelt? Az nem semmi :D
Olyat én is szeretnék,meg bioszból is,emelt lesz mind a kettő.
Utolsó amúgy a fiú a 100%-os kémiával orvosira készült vagy nem?
2012. ápr. 13. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!