Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átlagban mindenkinek rosszul...

Átlagban mindenkinek rosszul sikerült az érettségije?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 11:39
 1/6 reptoid ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem.
2012. jún. 23. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Persze nem mindenkinek, de én ha az osztályomat nézem sok embernek lett rosszabb mint amire érettségi előtt számított. Szerintem ha úgy ,,átlagban" nézzük akkor nem sikerültek nagyon jól, de ez nem az jelenti hogy senkinek sem. Sok osztálytársamnak/ ismerősömnek lesz 450 feletti pontja, de van aki 400 felettire gyúrt és csak 350 lett szóval érted :D
2012. jún. 23. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem, átlagban mindenkinek jól sikerül az érettségije, pláne a mostani, kritikán aluli szintre lebutított változat.
2012. jún. 23. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Felteszem, neked igen. Gondolod, hogy mindenki más is készületlenül ment oda? Nagyon sokan értek el kitűnő eredményt.
2012. jún. 23. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Én előrehozottat csináltam németből, 98% lett, szóval nem sikerült rosszul.
2012. jún. 23. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
nekem jobb lett a vártnál
2012. jún. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!