Érdemes felülvizsgáltatni az átlagomat? (SZTE)
Köszi a választ. Hát biztos múlik rajta, mert 0,6-al kevesebbet adtak, mint amit az általuk megadott korrigált kredit index képlettel számoltam ki (meg van egy exceles fájlom is, amivel csak be kell írni az adatokat és kiszámolja, ezzel is annyi jött ki, mint amit kézzel számoltam ki). Csak nem nagyon értem, amit leírtak, h milyen esetekben lehet ilyen felülbírálást kérni. Elég zagyva. Pl.:
Amennyiben a hallgatónak az „ETR” elektronikus rendszerében rögzített tanulmányi eredményei (átlagai) vagy egyéb, a tanulmányi ösztöndíj megállapításához szükséges adatai nem egyeznek meg a hallgató tényleges teljesítéseivel (a tényleges állapottal), a hallgató a tényleges teljesítés (állapot) rögzítését a vizsgaidőszak zárását követő 14 napon keresztül a kari Tanulmányi Osztálynál (TO) kezdeményezheti.
Moduloban van olyan opció, h 'Átlag módosítás kérvény' és ezt adja ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!