Mik az SZTE-TTIK biológia Bsc-n első félévben használatos tankönyvek?
és
BAGYÁNSZKI MÁRIA, FEKETE ÉVA - Sejt- és szövettani munkafüzet
Ez a 2 kötelező könyv van, vagyis igazából a matekosan nem kötelező megvenni, mert csak kb. 50 feladatot fogtok kinézni belőle, le is fénymásolhatod ezt vkiéből vagy könyvtár. A másik munkafüzet viszont kötelező, mert azt ki kell majd tölteni minden órára vinni
Találtam egy oldalt, szerinted ezek aktuálisak még vagy már régi lehet?
Abban nem vagyok biztos, hogy jár, de sokan el szokták adni (Pl. Szegedi Egyetemisták csoportban is hirdetik), leggyakrabban félévek végén a ejárati határidő elött, de simán meg lehet venni a következő félévek kötelező könyveit előre). Itt a tájékoztatás, mintha azt írná nappalisok kapnak: [link]
Amit linkeltél nem tudom mi, ilyen tantárgyaink nincsenek, csak 1-2. Az 1. félévben biztos, hogy csak az a 2 könyv a kötelező, amit írtam, mert most voltam 1. éves. Ezen kívül sejtbiológiából szokták ajánlani a Szeberényi József - Molekuláris sejtbiológia c. könyvét, növényszervezettanból pedig Haraszty Árpád: Növényszervezettan és növényélettan c. könyvét. Más kb. nem is kell, mert ott van a jegyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!