Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A nagy kérdés mi legyek ha...

A nagy kérdés mi legyek ha nagy leszek? (lent a többi. )

Figyelt kérdés

hát most leszek 20 éves és nincs elképzelésem hogy mi akarok lenni... eddig jártam suliba szakmára de otthagytam mert nem érdekelt. szeretnék tanulni de nem tudom mit...

dolgozni már nem annyira szeretnák mert az gagyi.

szeretem a bort- borkóstolónak kellene lennem ?

jókat is szoktam bizniszelni álltalában ebből van pénzem... bizniszesnek kellene lennem ? van ilyen szakma ?

nagyából még a hegesztés is érdekel meg tudok is hegeszteni mert fater megtanított.

napjaim álltalában úgy telnek hogy felkelek ilyen 10 körül. gépezem egy cseppet olyan délig... ha szar idő van akk ithonmaradok és gépezem tovább vagy átmegyek valameik spanomhoz. vagy ők jönnek át. ha van pénzünk szoktunk venni bort és azt szoktuk iszogatni... vagy valameikünknél vagy kint. időtől függ. ez kb eltart este 10-11ig utána még szoktam 1 órát facebookolni mert az jóóót tesz a lelkemnek. oszt alszok megint 10ig... és kezdődik előről.

szerintetteek lesz belőlem valami ?

anyu biztos örülne neki ha lenne munkám meg dolgoznék.

2012. júl. 10. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"dolgozni már nem annyira szeretnék mert az gagyi"

aki így áll a dolgokhoz,az kb oda fog jutni,mint a cigányok,majd az állam eltartja......

2012. júl. 10. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szegény szüleid..azonban azt érzem, hogy direkt provokálod a népet..mi bajod van neked? menj börtönbe, aztán nem dolgozol, és csinálhatod amit eddig. kivéve a bo meg a facebook.
2012. júl. 10. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

10 év múlva is otthon szeretnél szüleid nyakán lógni és gépezni? Vagy szeretnél egy saját lakást, szeretnél elérni valamit, amire büszke lehetsz, szeretnél saját életet? Ezeket gondold végig. Ha az utóbbi, akkor ahhoz sajnos tanulni és dolgozni kell. Ilyen az élet.

Egyébként van borász tanfolyam, de csak azért mert szeretsz inni ne válaszd, csak ha igazán érdekel.

2012. júl. 10. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:

az jó lenne ha az állam eltartana :)

miért provokálom én a népet ? ezt nme értem... börtönbe is jó lenne legalább lenne egy csomó börtöntetkóm :D

amúgy a szüleim nem szegények. van pénz.

hát nem tudom hogy lesze saját házam mert minek lakjak egy kb 10 millió forintot érő házban mikor több száz milliós hidak alatt is élhetek ?

hát szeretem nagoyn a borocskát tegnap is elfogyott vagy 10 liter lehet hogy borász leszek... azok amúgy jól keresnek ?

meg sokatihatnak vagy keveset ?

2012. júl. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!