Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A jobb agyféltekés rajz...

A jobb agyféltekés rajz tanfolyammal, könyvvel tényleg jobban fogok tudni rajzolni?

Figyelt kérdés
A könyvet már olvasom és csinálom a feladatokat, de 160 oldal után se rajzolok jobban, és semmi nem változott.
2009. júl. 11. 15:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Látom csak az utolsó lett jó, ezért újból kezdem:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Remélem most jó.

Várom a véleményeket.

2009. júl. 12. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem a rózsa tetszik nagyon. :)
2009. júl. 25. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! 15:42 vagyok megint. :) Szép rajzok lettek, a lovagod nagyon jó lett az enyémhez képest. :O :)
2009. júl. 25. 17:25
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A rózsám nekem is tetszik. A lovag nem annyira. Túl kicsi a ló feje, a lovag meg mintha le akarna róla esni. :-D

Közbe a széket is próbálgattam rajzolni. 3-szor lerajzoltam, de nem bírok csak a negatív terekre figyelni. Most majd próbálkozok, egy egyszerübbel.

Köszönöm, hogy írtatok.

2009. júl. 26. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Azzal a portréval én nem dicsekednék, de a jobban tónusozott kézfej, illetve a lovag nagyon jók lettek. Keress könyveket az arányokról! Sokat segíthetnek a kézrajzolásnál. (én beszélek, aki nem tudok egy normális kezet megrajzolni...)
2010. jan. 29. 10:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Megnézem azt a portrát, amit még a könyv előtt csináltam. Szörnyű lett. Jót nevettem rajt. A könyv az nagyon jó, és már elég sokat fejlődtem, igaz a gyakorlás miatt inkább, de sokat segített.

Most ilyen portrékat rajzolok(tegnapi):

[link]

2010. jan. 31. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az utolsó portréd:) Leginkább a haja tetszik,azt nagyon jól megcsináltad,grat!
2010. jan. 31. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:

A lovag aránytalan, és ki vannak csavarva végtagjai. A ló feje túl kicsi a teste többi részéhez képest.

A nő orrát eltörted. Ne másolj fotómodellekről készült képeket, inkább próbálkozz önarcképpel tükör segítségével!

A rózsa: ne rajzolj keretet, és ne maszatolj! Ne rajzolj kontúrt, ha tónusozol, inkább figyelj meg egy valódi rózsát, hogy futnak rajta a fények és árnyékok!

A kéz jó lenne, ha nem lennék eltörve az ujjak.

Tessék megkérni valakit, hogy üljön be modellnek, és készíts krokikat! (gyors vázlat, max 10 perc, radírozni nem lehet)

2010. márc. 19. 23:17
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Ezeket több, mint fél éve csináltam és azóta már sokmindent máshogy csinálok.

Krokikat néha készítek, ha valaki tv-z, akkor lerajzolom.

2010. márc. 20. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!