A jobb agyféltekés rajz tanfolyammal, könyvvel tényleg jobban fogok tudni rajzolni?
Köszönöm!
A rózsám nekem is tetszik. A lovag nem annyira. Túl kicsi a ló feje, a lovag meg mintha le akarna róla esni. :-D
Közbe a széket is próbálgattam rajzolni. 3-szor lerajzoltam, de nem bírok csak a negatív terekre figyelni. Most majd próbálkozok, egy egyszerübbel.
Köszönöm, hogy írtatok.
Megnézem azt a portrát, amit még a könyv előtt csináltam. Szörnyű lett. Jót nevettem rajt. A könyv az nagyon jó, és már elég sokat fejlődtem, igaz a gyakorlás miatt inkább, de sokat segített.
Most ilyen portrékat rajzolok(tegnapi):
A lovag aránytalan, és ki vannak csavarva végtagjai. A ló feje túl kicsi a teste többi részéhez képest.
A nő orrát eltörted. Ne másolj fotómodellekről készült képeket, inkább próbálkozz önarcképpel tükör segítségével!
A rózsa: ne rajzolj keretet, és ne maszatolj! Ne rajzolj kontúrt, ha tónusozol, inkább figyelj meg egy valódi rózsát, hogy futnak rajta a fények és árnyékok!
A kéz jó lenne, ha nem lennék eltörve az ujjak.
Tessék megkérni valakit, hogy üljön be modellnek, és készíts krokikat! (gyors vázlat, max 10 perc, radírozni nem lehet)
Köszi a tippeket.
Ezeket több, mint fél éve csináltam és azóta már sokmindent máshogy csinálok.
Krokikat néha készítek, ha valaki tv-z, akkor lerajzolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!