Jobb agyféltekés rajz Próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van ez irányú tapasztalata, megoszthatná, gondolkodom rajta esetleg belevágnék egy ilyen tanfolyamba.
Mennyire hatékony módszer?
2010. okt. 27. 21:24
1/5 anonim válasza:
Nem igazán van benne tapasztalatom, de talán ezzel a linkkel segíthetek: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 anonim válasza:
Nagyon durva!! Ha nincs kedved, időd tanfolyamra menni a könyvből is jól el lehet sajátítani, ha minden nap megcsinálsz 1-2 rajzot. Apám végigcsinálta, hihetetlen, hogy mik lettek a pálcika embereiből.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ajánlanám figyelmedbe az agykontroll alapítvány oldalát! Felnőtt és gyerek tanfolyamokon egyaránt sokszor szóba karül a jobb agyfélteke aktiválása. Az édesvíz kiadónak ha jól tudom, van egy kifejezetten ilyen témájú könyve: Jobb agyféltekés rajzolás...
5/5 anonim válasza:
énekem már kezdenek hasoloak lenni a rajzaim amit le akkarok másolni és én könyv nélkül tanfolyam nélkül de mondjuk én felkeltem reggeliztem rajzoltam 12-ig ebédeltem aztán 16 ig és szinte a egész napom rajzolásal ment el és minden nap kell rajzolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!