A jobb agyféltekés rajz tanfolyammal, könyvvel tényleg jobban fogok tudni rajzolni?
hülyeség.. hidd el, én előbb meg tudlak tanítani rajzolni, mint az a sz*r. (mivel ezt tanulom:))
ha nincs segítséged, egy könyvtől nem leszel jobb, bár nem tudom mi van leírva benne, és miszerint "tanítják", de az ilyen dolgok 90%a átverés szokott lenni.
ha kérdésed van a rajzolással, írj, és válaszolok.
135. oldalon vagyok, de az első jópár oldalt nem számozták arab számmal, csak rómaival és én azt is beleszámítottam. Végülis még csak a szélek észlelésénél tartok, ami az 1. dolog amit tudni kell. Most kezdtem a negatív teres részt és jön a szék rajzolás. Eddig sem voltam rossz rajzoló. Rajz órán mindig 5-öst kaptam, és eddig is így rajzoltam, vagyis eddig semmi újat nem mondott. Lehet hogy nem is fogok tudni javulni? Azért vettem meg, mert arcokat viszont nagyon bénán rajzolok, de a csendélet az megy.
Az 1. válaszolónak:
Tudod hogy miről van szó? Ez nem olyan természet feltti dumás, bár azt írják hogy máshogy fogsz nézni ezután a tárgyakra, akkor is ha nem rajolni akarod. stb...., de nem kell mindent elhinni, ez csak egy dolog, hogy megvegyék. Én agykontrollozok is, de ebbe így nem hiszek. A testvérem szerint hülyeség az agykontroll meg ilyenek, tehát ő elég szkeptikus, de beleolvasott a könyvbe és azt mondta ő is elolvassa, mert jónak tűnik.
Még egy link: [link]
15:42 vagyok.
Én mindenképpen azt tanácsolom, hogy csináld végig, hiszen még csak a negatív teres lecke elején vagy!
Ha jól rajzoltál régebben, akkor lehet, hogy ezért nem hatott a szélek érzékelése lecke. Én mondjuk ezután a lecke után fejlődtem a legtöbbet, de ez mindenkinél változó.
Már csak azért is folytasd, mert a könyv végén van egy fejezet, ami részletesen bemutatja a portrérajzolást - háromnegyedes,oldalnézeti stb. Akkor elkészíted a saját portrédat. ( És jót röhögsz azon, amit az elején rajzoltál, mert a napnál is világosabb lesz a hibád.)
16:33
Én is akarom ezt csinálni,nincs jelenleg keret a tanfolyamra,úgyhogy marad a könyv.Én asszem előnyben vagyok mert balkezes vagyok és a jobb felem a dominánsabb,ügyesen is rajzolok,nah jó ez túlzás,de a skiccek egész jól mennek:))
Ezt a könyvet online lehet tölteni amúgy vagy csak boltokban kaphatom meg?
16:50
Én pénzkidobásnak tartom a tanfolyamot, simán megy egyedül, könyvvel is. :) A könyvet netről angolul lehet csak leszedni. (Ha jól tudom... Én vért izzadtam, de nem találtam magyarul.)
15:42 voltam.
Elvileg innen letudod tölteni, de nekem nem ment, ezért megvettem. Biztos, hogy végig csinálom és elolvasom, de nagyon nem örülnék neki ha nem sikerülni. Reménykedek. A fordított rajzaim, viszont elég jól sikerültek. Tegnap a kezemet is elég jól lerajzoltam, de az 1. kezes rajzom is hasonló volt. És egy rózsát is rajzoltam. Az tényleg jó lett. 2 és fél órát rajzoltam, miközbe nekem fél órának tűnt, ezért biztos J-módba voltam már.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Egyébként interneten 2900-ért vettem (+ a postaköltség), boltba szerintem 3500 körül van. Tennétek fel rajzot, amit a könyv után csináltatok? Ha tudtok. Köszi.
Majd holnap én is felrakom amit eddig rajzoltam. Várom majd a véleményeket! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!