23 évesen mihez kezdenétek magatokkal a helyemben?
én úgy tudom h 12 félévet biztosít az állam (államilag támogatotton), de pl. jelentkezel egy 6 féléves képzésre, akk azt 8 féléven belül kell elvégezni. ha ezt túllépi akk az adott szakot költségtérítésesen lehet folytatni.
12 félévet. és van levelezőn is állami, az már más kérdés,hogy elég ritka dolog már. menj fel felvi.hu -ra,böngéssz,érdeklődj,számíts pontokat.
amúgy épp tanácsolni akartam külföldöt miután olvastam mit írtál. ingázni sem tudnál?
én 23/f vagyok, ugyanúgy van egy érettségim és egy felsőfokú szakképzésem, amit egy középsuliban csináltam meg.
Meguntam hogy a már több 100 elküldött életrajzomból egyre sem kaptam választ, szal jelentkeztem fősulira.
Egyébként amit kérdeztél, lehet államis helyed, mivel nem felsőoktatásban tanultál :)
Ismét csak Fsz-re, mivel engem a gazdaságtudományok érdekelnek, de oda ugye nincs állami hely...
Szal Kereskedelmi szakment és idegenforgalmi szakment jelöltem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!