Mennyi pontotok lett Óvodapedagógiára?
Figyelt kérdés
Én most felvételizem.Az ELTE-re és az Apor Vilmosra jelentkeztem.340 pontom lett.Tudom,hogy nem lehet megmondani mennyi lesz a ponthatár,de mit tippeltek elég lesz ennyi?(az írjon aki oda készül).2012. jún. 27. 18:58
11/26 anonim válasza:
Én csak az eltére jelentkeztem.megjelöltem fizetősön is.hát...oda csak elég a 385 pont...de már nem tudom mit gondoljak.olyan rémes statisztikák vannak...
12/26 anonim válasza:
Ne is mondjátok... nekem szinte esélytelen hogy tanítóra vagy óvópedre felvesznek, ha csak nem valami hatalmas nagy csoda folytán le nem viszik a ponthatárokat. Bár szerintem nagyon jó pontú emberek jelentkeztek és nem hiszem hogy csökkenne... bár tanítóra vagy 2-3 éve kevesebben jelentkeztek mint most, és 295 volt a ponthatár, szóval azért kis remény van :"D
13/26 A kérdező kommentje:
Elfelejtitek az érettségi eredményeket.Szinte ugyanaz lett mint a tavalyi.Emelkedni sajnos fog,mert a keretszámok csökkentek,de ha a az érettségik ugyanolyanok lettek,nem hiszem,hogy pont a tanítók/óvónők azok akik 400 feletti pontért küzdöttek volna.(kivéve,aki nemzetiségire megy)ne aggódjatok.
2012. júl. 20. 10:01
14/26 anonim válasza:
értem.ez igaz,mármint az érettségis véleményeket illetően.én még abban reménykedem hogy az alkalmasságin sokan kiestek...tudom gonosz de ez van.Erre szerintetek mennyi esély van?a fizetősnek is örülnék már.385tel az remélem meglesz.szerintetek?
15/26 anonim válasza:
Hát azt hallottam, hogy szinte mindenkit rugdostak át az alkalmasságin, nagyon kevés embert húztak el. :o pedig engem meg beparáztattak előtte, hogy sokakat elhúznak... de ki tudja, ebből is mi az igaz, meg mi nem. :D Mindenesetre 4 nap múlva megtudjuk, hogy mizu is van :) nagyon izgulok :$
16/26 anonim válasza:
amúgy utolsó, simán meg lesz, ne aggódj!! :) államira is meg fizetősre is :)
17/26 anonim válasza:
köszönöm a nyugtatást :)bár egyedül te vagy eddig aki ennyire bizakodó :)
18/26 anonim válasza:
Hát, amilyen kevés pontjaim vannak... :D ettől mindenkinek csak jobb lehet :) Szóval ne aggódj!! :) de nekem azért para lesz :/
19/26 anonim válasza:
szerintem az ifjúságsegítő meglesz.az a 38 plusz pont nemrossz ;)
20/26 anonim válasza:
Nem is jelentkeztek csak 4-gyel többen mint tavaly :D reménykedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!