Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi pontotok lett Óvodapeda...

Mennyi pontotok lett Óvodapedagógiára?

Figyelt kérdés
Én most felvételizem.Az ELTE-re és az Apor Vilmosra jelentkeztem.340 pontom lett.Tudom,hogy nem lehet megmondani mennyi lesz a ponthatár,de mit tippeltek elég lesz ennyi?(az írjon aki oda készül).

2012. jún. 27. 18:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Én csak az eltére jelentkeztem.megjelöltem fizetősön is.hát...oda csak elég a 385 pont...de már nem tudom mit gondoljak.olyan rémes statisztikák vannak...
2012. júl. 19. 20:23
 12/26 anonim válasza:
Ne is mondjátok... nekem szinte esélytelen hogy tanítóra vagy óvópedre felvesznek, ha csak nem valami hatalmas nagy csoda folytán le nem viszik a ponthatárokat. Bár szerintem nagyon jó pontú emberek jelentkeztek és nem hiszem hogy csökkenne... bár tanítóra vagy 2-3 éve kevesebben jelentkeztek mint most, és 295 volt a ponthatár, szóval azért kis remény van :"D
2012. júl. 19. 22:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Elfelejtitek az érettségi eredményeket.Szinte ugyanaz lett mint a tavalyi.Emelkedni sajnos fog,mert a keretszámok csökkentek,de ha a az érettségik ugyanolyanok lettek,nem hiszem,hogy pont a tanítók/óvónők azok akik 400 feletti pontért küzdöttek volna.(kivéve,aki nemzetiségire megy)ne aggódjatok.
2012. júl. 20. 10:01
 14/26 anonim válasza:
értem.ez igaz,mármint az érettségis véleményeket illetően.én még abban reménykedem hogy az alkalmasságin sokan kiestek...tudom gonosz de ez van.Erre szerintetek mennyi esély van?a fizetősnek is örülnék már.385tel az remélem meglesz.szerintetek?
2012. júl. 20. 15:07
 15/26 anonim válasza:
Hát azt hallottam, hogy szinte mindenkit rugdostak át az alkalmasságin, nagyon kevés embert húztak el. :o pedig engem meg beparáztattak előtte, hogy sokakat elhúznak... de ki tudja, ebből is mi az igaz, meg mi nem. :D Mindenesetre 4 nap múlva megtudjuk, hogy mizu is van :) nagyon izgulok :$
2012. júl. 20. 16:16
 16/26 anonim válasza:
amúgy utolsó, simán meg lesz, ne aggódj!! :) államira is meg fizetősre is :)
2012. júl. 20. 16:17
 17/26 anonim válasza:
köszönöm a nyugtatást :)bár egyedül te vagy eddig aki ennyire bizakodó :)
2012. júl. 21. 14:54
 18/26 anonim válasza:
Hát, amilyen kevés pontjaim vannak... :D ettől mindenkinek csak jobb lehet :) Szóval ne aggódj!! :) de nekem azért para lesz :/
2012. júl. 21. 16:25
 19/26 anonim válasza:
szerintem az ifjúságsegítő meglesz.az a 38 plusz pont nemrossz ;)
2012. júl. 21. 17:30
 20/26 anonim válasza:
Nem is jelentkeztek csak 4-gyel többen mint tavaly :D reménykedem :)
2012. júl. 21. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!