Hány pontotok lett az érettségin összesen?
Figyelt kérdés
Nekem úgy néz ki 440 pontom lett... Ha elfogadják a sporteredményem akkor 448. Nektek hogy sikerült? :)
Szerintetek nehéz volt?
2012. jún. 19. 17:57
1/5 anonim válasza:
Könnyű volt. 495 pontom van az orvosira.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem volt nehéz, de nincs semmi plusz pontom így kb. 380 pontom lesz, de még hátra van a szóbeli.
3/5 anonim válasza:
435 pontom lett. Kérdező hova jelentkeztél?
4/5 A kérdező kommentje:
Corvinusra, ELTE-re Közszolgálatira
Corvinusra ahovas jelentkeztem (Médai kommunikáció, Nemzetközi tanulmányok, Gazdálkodás) szerintem nem vesznek fel 460 alatt. ELTE nemzetközi tanulmányokban reménykedem, esetleg jogban, de a Közszolgálatira mindenképp felvesznek szóval nem akarok fizetősre menni... :/
2012. jún. 19. 22:11
5/5 anonim válasza:
Nekem 450, kereken. Többet akartam, de ennyire volt elég a tudásom, de érettségihez szerencse is kell :) . BME mechatronikára szeretnék bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!