Az érettségin összesen hány pont érhető el?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van 5 írásbeli érettségi (magyar,matek, történelem, 1 idegen nyelv, 1 választott), ehhez tartozik 4 szóbeli érettségi (a matekon kívül minden)
Na most, ha 1 írásbeli maximum 100 pont, 1 szóbeli pedig 50 akkor az összesen: 700 pont.
Azt halottam az érettségi maximum 500 pontos lehet, a neten meg teljesen mást olvastam.
Hogy is van ez a pontszámítás?
2012. márc. 5. 05:46
1/2 anonim válasza:
TAláltam az egyik suli honlapján egy nagyon jól összeszedett anyagot erre. Itt megnézheted:
(ezen belül a Továbbtanulás > Pontszámítás > Pontszámítás 2012 menüben fogod megtalálni).
2/2 anonim válasza:
Összekevered az érettségi pontokat a felvételi pontszámítással, azért nem jön ki, ez két külön rendszer. Az érettségi pontok alapján tantárgyanként jegyet és százalékos eredményt kapsz, a felvételi pontok a százalékokból és más összetevőkből alakulnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!