Őszintén! Hogy van Nektek 400fölötti pontotok?!
Nekem Matek 90, illetve Infó 92.. duplázással is 364pont.. többletpontból csak a nyelvvizsga van, ami 40pont.. így van 404 pontom.
de Nektek ilyen 430pontjaitok vannak.. hogy a halálba ?
Nekem tavaly 457 pontom volt.
Év végi jegyeim jók voltak ( 4.5-4.7 átlagok), érettségijeim mind ötösök lettek. ( duplázás nélkül 1 ponttal többem lett, mint duplázással lett volna).
Érettségik közül tettem informatikát középszinten, ami 98% lett. Matek 94% középszinten és 90% emelt szinten, fizika 90% emelt szinten.
Az iskola, ahova jártam középiskola volt, úgyhogy OKTV-be bekerültem a döntőbe ( gimis kategóriában nem biztos, hogy bent lettem volna), fizikából ott 20-30. helyig szereztem helyezést. Meg volt egy középszintű nyelvvizsgám is.
430-cal már bárhova felvesznek, nem ?
Egyébként emelt érettségit 80%-ra megírni esélytelen..
Nem nagyon, orvosi, jog, nemzetközi kapcsolatok, állatorvos, fogorvos é még jópár karra több pont kell.
Emeltet meg lehet írni akár 100%-ra is, csak jó gimibe kell járni. Nekem nem egy osztálytársam írt 95% fölötti matek vagy kémia emeltet. Én gyengébb tanuló voltan, "csak" 82% lett a kémia emeltem. De mondom, ez egy erős gimnázium volt.
fizika emelt 94
biosz közép 98
ez eddig (94+98)*2=384
+50 az emeltért, +40 2 nyelvvizsgáért, +10 sporteredményért
484
Semmi sem lehetetlen. Minden érettségimhez úgy álltam hozzá, hogy a hibátlan a cél. Nyilván 95 fölött már sokszor a szerencsén is múlnak dolgok, tudhatsz mindent, akkor sem biztos, hogy 100ra írod. Viszont ha úgy állsz hozzá, hogy már a 80-as emelt is lehetetlen...
Egy volt osztálytársam 100-os matek emeltet írt, szal meg lehet csinálni :D
Nem zsenik. Legalábbis az én felfogásomban más a zsenik.
De te akkor pedig ne értetlenkedj itt ennyit, akárki akármilyen utat mond, te úgyis ellentmondasz neki, hogy magadat igazold.
Törődj bele, hogy mások igenis jobban, effektívebben tudtak tanulni, mint te. A középiskolás anyaghoz nem kell zseninek lenni, szimplán szorgalommal megtanulható, előtted is ott a lehetőség a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!