Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi pontotok lett Óvodapeda...

Mennyi pontotok lett Óvodapedagógiára?

Figyelt kérdés
Én most felvételizem.Az ELTE-re és az Apor Vilmosra jelentkeztem.340 pontom lett.Tudom,hogy nem lehet megmondani mennyi lesz a ponthatár,de mit tippeltek elég lesz ennyi?(az írjon aki oda készül).

2012. jún. 27. 18:58
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Nekem csak 304 pontom lett :'( szóval esélytelen hogy bekerüljek, csak fsz-esre, mert levinni tuti nem fogják. Szerintem a 340 pontod elég lesz :) mivel az ELTE-n 325 volt tavaly, nem hiszem hogy sokkal emelnék.. :)
2012. júl. 2. 13:02
 2/26 A kérdező kommentje:
Figyu!De az Aporra nem jelentkeztél,mert állítólag nagyon jó suli és ott voltam felvételin és nekem is tetszett.ODa tuti elég lenne:)
2012. júl. 3. 16:21
 3/26 anonim válasza:
Oda sajnos nem :/ De már bánom :D Néztem, hogy az ELTE-n kívül minden más helyen ahol van óvodapedagógia, ott 290 a ponthatár. Na mindegy, majd akkor fsz-es képzés után, azzal legalább több pontom lesz :D
2012. júl. 4. 11:47
 4/26 anonim válasza:
nekem 385 van de én még így is nagyon izgulok.néztem a statisztikákat,csak 530 embert vesznek fel államira az Eltén pedagógusképzésben,tavaly 1060at vett fel...az Aporról nem tudok sok mindent de oda 50ponttal akkor neked több van szerintem az esélyes.viszont én nem jelöltem meg az Aport-t,nem is tudtam róla.hát én nagyon izgulok...
2012. júl. 18. 21:51
 5/26 anonim válasza:
Utolsónak: szerintem nem kell izgulnod, ilyen ponttal simán felvesznek!! :) Inkább én izgulok, hogy legalább fsz-re vegyenek fel :D Első voltam :) Kalappal mindenkinek!!:)
2012. júl. 19. 10:31
 6/26 A kérdező kommentje:
jajjjj majd írjátok meg sikerült e nektek!!!nektek is drukkolok nagyon.Akkor szerintem nekem is ugrott az ELTE!!!fele annyit vesznek fel és csak 15 ponttal van többem...:Saz a gond,hogy idén senki sem tudja mire számítson!nem akarok fizetősre menni...nem akarok!!!:(((
2012. júl. 19. 11:11
 7/26 anonim válasza:
én jelentkeztem még ifjúságsegítőre oda 38 ponttal van többem, de csak 70 állami hely van fszes képzésekre az eltén, szóval parázok, hogy az sem lesz meg :(
2012. júl. 19. 11:22
 8/26 anonim válasza:
ez attól is nagyon függ hogy mennyien jelölték meg.azt is nézd meg mindenképp.köszönöm a bíztatást,de még aggódom...fizetőst is megjelöltétek?
2012. júl. 19. 19:46
 9/26 anonim válasza:
ifjúságsegítőre 147en jelentkeztek, 26 fizetős és 35 első helyen jelentkezett. azért bizakodó vagyok :) fizetőst nem jelöltem meg, nem tudnám bevállalni. Te megjelölted valahol? :)
2012. júl. 19. 19:51
 10/26 anonim ***** válasza:
Én levelezőn jelentkeztem óvodapedagógus szakra, de kicsit aggódom, mert az alkalmasságin voltak olyanok, akik gyes mellett jelentkeztek, amiért most plusz 40 pontot kapnak. De ők csak levelezőre jelentkeztek. Nappalin szerintem nem fognak nagyon emelkedni a pontok. :)
2012. júl. 19. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!