Érdemes még megpróbálnom? Vagy hülyének néznének?
Az a helyzet, hogy két éve érettségiztem. Családi okokból akkor nem jelentkezhettem arra az egyetemre, ahova kiskorom óta akarok menni. Egy évet megcsináltam egy vidéki egyetem másmilyen szakán, de nagyon utáltam, ezért otthagytam. Idén javítóérettségit tettem, és jelentkeztem az eredetileg is kinézett egyetemre, viszont nem lesz meg a megfelelő pontom (emelt érettségit kellett volna tennem, nem javítót középszinten). Eléggé bele vagyok betegedve. Szerintetek mennyire ciki jövőre ismét beadni a jelentkezést oda? Ha lenne egy emeltem, simán bekerülnék. De nem nagyon gáz, ha csak harmadjára vesznek fel? Lehet mindenki körberöhögne. :S Vagy csináljam meg azt a szakot amit elkezdtem és otthagytam? (Ja, amúgy jó tanuló vagyok és szorgalmas)
20/L
Szerintem sokkal cikibb azért nem megszerezni álmaid diplomáját, mert félsz mások véleményétől.
Az újabb felvételi mellett azt is meg kellene próbálnod, hogy 20 évesen már letojod magasról mások véleményét, ha egy ilyen ügyről van szó...
Ez az amit tényleg akarsz, vagy simán megvonnád magadtól, csak azért, mert 'ciki'? 13 évesen még lehet dolgokat cikinek nevezni, pl. hogy anya puszit adott az osztálytársaim előtt, fujj, de ciki, de ha belegondolsz, kit érdekel, ha a te boldogságod szolgálja?
Talán előbb az önbizalomhiányodat kellene kezelned, mert hiába lesz a kezedben a diploma, ha aztán mondjuk nem mersz vele mit kezdeni.
Senki nem fogja tudni, hogy hányadszorra vettek fel, hacsak te nem mondod el nekik.
Egyébként meg senkit nem fog érdekelni sem.
Szia!:) jelentkezz nyugodtan! az ne zavarjon hogy a csoporttársak fiatalabbak lennének tőled:) egyik ismerősöm 23 v 24évesen kezdte el a fősulit, és nem nézte ki senki onnan:)
Sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!