Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak, hogy valóban...

Hogy tanuljak, hogy valóban meg is maradjon bennem?

Figyelt kérdés
Mindjárt itt a szóbeli érettségi, és minden nap tanulok már 1,5 hónapja, reggel 8-tól délután 3-ig, de úgy érzem hogy feleslegesen csinálom, mert egyszerűen már belekavarodok és teljesen összezavarodok.. és a szemeim is iszonyat fájnak, meg a fejem is, és így még jobban rágörcsölök.. Félek hogy mire odajutok, addigra meg már annyira fogok izgulni, hogy végképp semmit sem fogok tudni, hiába lettek jók az írásbelijeim..

2012. jún. 15. 14:38
 1/4 anonim válasza:

konkrétan jövőhéten

szerintem emiatt igazán nem kell aggódnod, én is érettségizem, fele annyit sem foglalkozom a tételekkel

csináld úgy, hogy 25 percet tanulsz, aztán tartasz 5 perc szünetet, az agy ennyi ideig képes figyelni

mielőtt elkezdenél tanulni egyél, mert éhesen nem lehet és a szünetekben igyál is, tornázz egy kicsit, járj a lakásban

2012. jún. 15. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
olvass át minden könyvet 3-szor, akkor marad meg hosszútávon.
2012. jún. 15. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
ismételgesd, amit megtanultál... én is úgy csinálom
2012. jún. 16. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Középszintűre másfél hónapja tanulsz minden nap 7 órát és fosol, hogy nem marad meg?

Atya ég, és én még képes voltam azt hinni, hogy én vagyok a non plusz ultra parázás tekintetében... közép szinten, még ha 5 tárgyad van is, másfél hónap napi 2-3 óra tanulás is bőven elég kell legyen :) (amennyiben nem valami félelmetes elit gimibe jársz, ahol sikk halálra nyúzni az érettségizőket xD)

Pláne, ha az írásbelik is jók lettek. Akkor valami biztos lehet a fejedben :)

No para, tudsz mindent. Be positive rulez (tudom, könnyű utólag :D)

2012. jún. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!