Minek tanuljak tovább (egyelőre OKJ képzésre gondoltam) amivel majd viszonylag könnyedén elhelyezkedhetek és jól is kereshetek?
Ált.iskolában és gimiben szvsz. a következő tárgyakat szerettem (kb. a következő sorrendben):
-Informatika
-Földrajz
-Történelem
-Technika (barkács része :-))
-Rajz
-Fizika
Asztalos, (ha rendesen kitanulod és jó érzéked van hozzá akár betegre keresheted magad)
Villanyszerelő, ez is egy jó szakma főleg ha egy szolgáltatónál dolgozol.
Elektronikai műszerész, ha szeretted és megy a fizika számolásos meg a matematikai része akkor érdemes megpróbálni.
Számítógép szerelő, karbantartó. Én is ennek tanultam tavaly végeztem el, igaz jó ez a szakma de kb semmit nem érek vele mert mindenhová 2 éves gyakorlattal keresnek embert és túl képzettség van e téren sajnos. És az alapdolgokat több ember saját maga is megcsinálja.
Autószerelő Még ennek érdemes tanulni, amint meglesz rá a pénzem én is elkezdem mert autók mindig vannak és lesznek és azokat szerelni is kell ám, szerintem érdemes ezt is megpróbálni.
Könnyű/nehézgép kezelő. Építőiparban vagy raktárakban ez fontos egy szakma szokott lenni ha sok gyár van a környékeden egy targoncás papírt jó ha szerzel mert sosem lehet tudni mikor jön jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!