Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minek tanuljak tovább (egyelőr...

Minek tanuljak tovább (egyelőre OKJ képzésre gondoltam) amivel majd viszonylag könnyedén elhelyezkedhetek és jól is kereshetek?

Figyelt kérdés

Ált.iskolában és gimiben szvsz. a következő tárgyakat szerettem (kb. a következő sorrendben):

-Informatika

-Földrajz

-Történelem

-Technika (barkács része :-))

-Rajz

-Fizika

2012. jún. 11. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Asztalos, (ha rendesen kitanulod és jó érzéked van hozzá akár betegre keresheted magad)

Villanyszerelő, ez is egy jó szakma főleg ha egy szolgáltatónál dolgozol.

Elektronikai műszerész, ha szeretted és megy a fizika számolásos meg a matematikai része akkor érdemes megpróbálni.

Számítógép szerelő, karbantartó. Én is ennek tanultam tavaly végeztem el, igaz jó ez a szakma de kb semmit nem érek vele mert mindenhová 2 éves gyakorlattal keresnek embert és túl képzettség van e téren sajnos. És az alapdolgokat több ember saját maga is megcsinálja.

Autószerelő Még ennek érdemes tanulni, amint meglesz rá a pénzem én is elkezdem mert autók mindig vannak és lesznek és azokat szerelni is kell ám, szerintem érdemes ezt is megpróbálni.

Könnyű/nehézgép kezelő. Építőiparban vagy raktárakban ez fontos egy szakma szokott lenni ha sok gyár van a környékeden egy targoncás papírt jó ha szerzel mert sosem lehet tudni mikor jön jól.

2012. jún. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!