Banki szakügyintéző <-> Kozmetikus? Mit tanuljak?
Ha minden jól alakul jövőhéten már meglesz a marketing-és reklámügyintéző + a kereskedelmi ügyintèző bizonyítványom.
Viszont szeretnék még vmit tanulni... Szeretnék közgazdász lenni(gazd.men. a BGF- en), de érdekel a kozmetikus képzés is.
Mi manapság a piacképesebb? Ha a bankira mennék akkor tuti továbbtanulnék+2 èv után, viszont ha a kozmetikust végezném el magán válllkozásba kezdenėk, mivel a környékünkön nincsen+ a helye is adott. Mind a két képzésért tandíjat fizetnék.
Az FSZ-szel + az alapszakos diplomával vagy a szakiskolai végzettséggel érnék hosszútávon többet? Mit választanál a helyemben? :)
Köszönöm előre is a tanácsokat! 20/L.
Én a banki ügyintőzét végezném el, bár valószínűleg azért mondom ezt, mert én is szemezgetek ezzel. De nálam egyenlőre nagyobb a vágy arra, hogy a pénzügyi és számviteli szakügyintézőt végezzem el felsőfokú szakképzésben a BGF-en. :D
Én mondjuk a banki ügyintézőt csinálnám tényleg, utána pedig, ha még lenne kedvem és időm tanulni, akkor elvégezném a kozmetikusit is. Sosem baj, ha több lábon áll az ember. :)
17/L
Köszönöm a válaszokat!
Valahogy én is így gondolom, lehet megpróbálom a bankit szeptembertől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!