Ha a banki szakügyintéző felsőfokú szakképzést sikeresen elvégzem, akkor csak bankokba tudok vele elhelyezkedni, vagy pl. : postán / egyéb pénzügyi hitelintézetek körében is vállalhatnák munkát? Ha igen, hol?
Kiterjed másra ez a szakképesítés, vagy csak a banki szférára orientálódik?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Szia! köszönöm a válaszod! :)
Utánanéztem egy kicsit van olyan OKJ, hogy postai ügyintéző, de ez csak 1 éves, és középszintű szakképzés.
Gondolkodok, hogy mit tanuljak.
Szerinted a banki az aránylag jó felsőfokú végzettségnek számít, ha a diplomától eltekintünk? :)
Szeptembertől pénzügyi szakügyintézőnek fogok tanulni, mert a banki nem indult el abban az iskolában, ahová szerettem volna járni. :)
Egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy ennek így kellett történnie. :)
Neked is Sok Sikert, és köszönöm! :)
Én majd pénzügyi, számviteli szakközépiskolában kezdem. :)
Húúú ne haragudj, hogy nem írtam vissza. :)
Majdnem szomszédban laksz akkor, mert én meg Hajdú-Biharban. :D Most fejeztem be az első évet pénzügyi szakügyintézőként. Jelenleg lesz a gyakorlatom nyáron és szerencsére könyvelőhöz megyek, mert nekem meg a további tervem ezután a mérlegképes könyvelői szak megszerzése, mert már egyetemre nem megyek. :) Rengeteg a diplomás már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!