Mit csinálnál, ha a helyemben lennél?
Szülésznő szeretnék lenni, de nagyon necces lesz a felvételi, mert elrontottam a biosz érettségim (65% lett)
Ez a jelentkezésem:
Szülésznő
Ápolónő
Közlekedésmérnök
Ifo szakmen.
Ha nem vennének fel titeket arra a szakra, amit nagyon nagyon szeretnétek, akkor elmennétek a másikra? Mert igazából valamilyen szinten még érdekel a közl. mérnök is, de a fizika tudásom 0. MAtekból 60%-os lett az érettségim, szerintem csak szenvednék ott. Mi a véleményetek?
Én is így jártam, elmentem olyanra, ami nem érdekelt, fél év után otthagytam, inkább tanultam az ismétlő érettségire.
Szóval inkább hagyj ki egy évet, de ne menj olyanra, amit nem szeretsz.
Köszi. Természetesen utána néztem, tisztában vagyok bele, és nem a BME-re jelentkeztem. Ismerem magam, tudom, hogy tudnék olyan keményen tanulni, hogy behozzam a hátrányom, csak nem tudom, megéri-e..
Amúgy pedig apukám és az ő apukája is gépészmérnök, szóval a segítség meglenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!