Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lesz valami következménye ha...

Lesz valami következménye ha a héten már nem megyek suliba?

Figyelt kérdés
múlt héten beteg voltam,arra kaptam is igazolást.De még nem érzem magam valami jól viszont orvoshoz vissza nem akarok menni.Pénteken lesz az évzáró délelőtt szóval aznap már nincs tanítás,ma meg elmaradt minden órájuk.Kedd szerda és csütörtök lenne igazolatlan.Osztályfőnök tudja hogy beteg vagyok.Elkérheti még az igazolásom ha pénteken megyek már csak az évzáróra?
2012. jún. 11. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
akkor meg menj el az orvoshoz, ne keress kifogásokat, hogy miért nem mész...
2012. jún. 12. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálunk utolsó nap nem akarnak bejönni sokan, mert csak 2 óránk lesz (mivel nincs első 3 óránk). Az egyik tanárunk mondta ma, hogy nem gond, ha nem mennek be, de péntek délutánig le kell igazolni, mert az osztályozóra összesíteni kell az osztályfőnököknek a hiányzásokat.

Tehát még simán lehet belőle gáz. Én mondjuk elmennék az orvoshoz vagy valami, különben sz*rul jöhetsz ki a dologból.

2012. jún. 12. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!