Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lesz valami következménye ha...

Lesz valami következménye ha a héten már nem megyek suliba?

Figyelt kérdés
múlt héten beteg voltam,arra kaptam is igazolást.De még nem érzem magam valami jól viszont orvoshoz vissza nem akarok menni.Pénteken lesz az évzáró délelőtt szóval aznap már nincs tanítás,ma meg elmaradt minden órájuk.Kedd szerda és csütörtök lenne igazolatlan.Osztályfőnök tudja hogy beteg vagyok.Elkérheti még az igazolásom ha pénteken megyek már csak az évzáróra?
2012. jún. 11. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan épp év végén akarsz összeszedni 3 igazolatlan napot magadnak? Mi bajod lenne attól, ha visszamennél az orvoshoz, főleg ha tényleg nem vagy még jól?
2012. jún. 11. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ milyen az ofid.

Egyébként nálunk ez a hét már nagyon laza.

Szinte csak filmeket nézünk, beszélgetünk, meg játszunk.

Én ilyenkor még szeretek is suliba menni komolyan!

2012. jún. 11. 16:54
 3/12 A kérdező kommentje:
mert a héten nincs a háziorvosom és ahoz a taplóhoz nem megyek mert ő 37.6 os hőemelkedéssel nem ír ki.
2012. jún. 11. 16:59
 4/12 A kérdező kommentje:
itt nem arról van szó hogy nem akarok.Hanem még nem érzem jól magam.Tüszős mandulagyulladásom van/volt. És légyszi a kérdésre válaszoljatok
2012. jún. 11. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez osztályfőnökfüggő.

Az egyik osztálytársam jelezte, hogy a héten már nem jön iskolába családi okok miatt. Osztályfőnök tud róla, le van rendezve, nem kell az igazolást behoznia. Egyébként nem csak az osztálytársam szólt ofőnek, az anyukája is beszélt vele, így tényleg nincs belőle semmi gond.

Anyudék nem igazolják le ezt a 3 napot? És akkor tuti nem lenne belőle gond. Vagy esetleg hívd fel az ofődet, hogy megoldható-e a dolog.

2012. jún. 11. 17:14
 6/12 A kérdező kommentje:
ellett már lőve az a három nap.De mondjuk az osztályfőnök tudja hogy miért nem megyek,hisz múlthéten anyu már felhívta.Nade nem hiszem hogy évzáró napján még foglalkozna ilyennel.Max felhív hogy kéne az igazolás,és akkor kénytelen leszek elmenni orvoshoz aztán vagy ad vagy nem
2012. jún. 11. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
elmész az orvoshoz és azt mondod 38,6 a lázad. ki fog írni.
2012. jún. 11. 19:19
 8/12 A kérdező kommentje:

nem hinném.Voltam nála már,tüdőgyulladással és nem akart kiírni.Végül ügyeletre mentünk hogy csináljanak már valamit.Akkor voltam egy hónapig itthon mert mind a két tüdőm begyulladt.

szóval akkor már nem történik így semmi igaz?Lehet már meg is írták a bizonyítványt.Akkor meg mindegy nem?

2012. jún. 11. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
ennek így már nagyon lógás szaga van. nincs neked semmi bajod...
2012. jún. 11. 20:53
 10/12 A kérdező kommentje:
hát ez most nem jött össze....tüszős mandulagyulladásom van.De k*rva ügyes lehetsz ha kilóméterekről megállapítod hogy semmi bajom :D
2012. jún. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!