Debrecenben oktatnak valahol 15-16 éves lányoknak balettet?
Figyelt kérdés
Vagy ennyi idősen kárnak kezdeném el, még hobbiszinten is? Találtam egy tánciskolát, de ott azt olvastam, hogy csak ovisoknak indítanak balettcsoportot. Én is balettozni szeretnék, van másik tánciskola Debrecenben, ahol ennyi idős lányoknak is oktatnak? Ősztől szeretném majd elkezdeni. Ha járnék majd táncra, akkor nekem is muszáj olyan vékonynak lennem, mint egy balett-táncosnak, vagy egy normál súlyú lány is tud balettozni?2012. jún. 7. 18:32
1/5 anonim válasza:
sajnos Debrecenről nem tudok ilyesmit..de viszont én 3.éve balettozom,és a pokolba kívánom! nem akarom a kedved elrontani, esélyes hogy a tanárral való kapcsolatom miatt érzem így.ahol én balettozok,ott elsősök is vannak,meg gimisek is/végzősök.Békés megyében található :)
2/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm balettozik Debrecenben és 15 éves.! Azt hiszem valamilyen művészeti suliban vannak a tánc órák..
3/5 A kérdező kommentje:
már én is találtam egyet, ahol lehet ennyi idősen balettet tanulni. amúgy nagyon nehéz megtanulni? mármint a lábujjhegyen állást? vagy egy idő után majd megszokom?
2012. jún. 7. 21:02
4/5 A kérdező kommentje:
még annyit, amit a kérdésben is írtam, hogy muszáj nagyon vékonynak lenni, vagy egy 170/60 körüli lány is meg tudna tanulni? vagy a súlya miatt nehezebben menne?
2012. jún. 7. 21:04
5/5 anonim válasza:
nem nehéz..ha akarod akkor sikerülni fog! alapokkal kezditek,ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!