Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez égő? Vagy szégyen?

Ez égő? Vagy szégyen?

Figyelt kérdés
Szégyen az ha egy lány olyan iskolába jár ahova csak fiúk járnak, mert olyan a szakma(középiskola)?
2012. jún. 7. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mint pl. autószerelő? Szeritem nagyon népszerű az a lány az osztályban.
2012. jún. 7. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
nem szégyen,mindenki azt tanul amit csak akar.lehet fiúból ruházati vagy élelmiszer eladó,virágkötő,vagy lányból programtervező informatikus,web-programozó,informatikai mérnök,bármi.
2012. jún. 7. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez faipari technikus :|
2012. jún. 7. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én is műszaki szakközépbe jártam, infó tagozatra, 6-an voltunk lányok, a többi 20 fiú volt. Ez még normálisnak mondható arány szerintem, a suliban mi voltunk a legvegyesebb osztály. Gimikben inkább fordított az arány vagy legalább is több a lány az osztályban (ahogy látom a városban)

Mellettünk voltak még szakmunások is autószerelők, varrónők, festők, fodrászok, pékek, gépészek is, többnyire vegyes osztályok voltak. Varrónők között nem láttam fiút, a fodrászoknál volt 1-2 évfolyamonként, az autószerelő, festő és gépész osztályok fiúkból álltak, de volt egy gépész osztály ahol 1 lány volt csak, a többi huszonX fiú... Hát szegényt a szünetekben elnézve kissé sajnáltuk :D Nem volt szép, se formás, se nőies.. beillett a fiúk közé, kb fiúnak is nézték, de mégis lánynak. Nem is értettük a lányokkal miért oda ment továbbtanulni. Dehát mindenki azt tanul amit akar, csak fura volt nekünk is.

Te mit akarsz faipari suliban? Vannak férfias szakok, ahol egy nő is tud érvényesülni, de a faipar és a gépészet szerintem pont nem olyan. Inkább az infó, rendvédelem vagy környezetvédelem.. ezek inkább fiús szakok, de sok lány is jelentkezik oda.

2012. jún. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!