Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szégyen ha csak pótfelvételive...

Szégyen ha csak pótfelvételivel vesznek fel?

Figyelt kérdés

Kivagyok,mert 1 ponttal csúztsam el a ponthatárt,mert én balga nem emelteztem.

(még mielőtt valaki jönne azzal h nem nekem való az egyetem elmondanám,hogy 400 feletti volt a ponthatár)

2010. júl. 23. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:

dehogy szégyen...

ha bekerülsz, senki nem fogja megkérdezni, hogy hogyan jutottál be :)

2010. júl. 23. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Igen, nagy szégyen. Hogy képzelted? Ássad el magad jó mélyre, szégyelld magad!
2010. júl. 23. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is gáz.
2010. júl. 23. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy szégyen!

Az, hogy valakit felvettek felsőoktatásba, az még csak egy lépcsőfok, bent is kell tudni maradni az egyetemen/főiskolán!

És legyen elsőként felvett, pótfelvételivel felvett, bárki kipotyoghat onnan.

2010. júl. 23. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
A 11:34-es válaszolónak jár a pont! :) Osztom a véleményét.
2010. júl. 23. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nemigen tudok olyan egyetemről ahonnan ki lehet "potyogni".. mivel kreditrendszer van. Max. ha nincs elég pénzed, akkor otthagyhatod. Ez már nem a potyogós rendszer.
2010. júl. 23. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaja, ez nem a potyogós rendszer már, hanem a csúszós rendszer. Aki régen potyogott volna, az manapság csúszik a diploma megszerzésével.

Amúgy meg 1 pont tényleg szívás... De sok sikert a pótfelvételire!

2010. júl. 23. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szégyen,én is így jártam sajnos.:S

ha úgy gondolod,hogy nagyon szeretnél főiskolára ,egyetemre menni és lesz lehetőséged rá pótfelvételin,akkor miért lenne szégyen?Senki nem fogja kérdezni,a kutyát nem érdekli hogy te hogy kerültél oda...max ha fizetősre mész.Én mindenképpen megnézem,hogy lesz e pótfelvételin lehetőség olyan szakra amire mennék is,aztán ha esz,akkor jelentkezek=)Ennyi.

2010. júl. 23. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy eltelt két év a kérdés óta, de hátha más is rábukkan erre a kérdésre véletlenül. Én is pótfelvételizek idén, bár nem azért, mert nem vettek fel se hova, hanem mert februárban még úgy gondoltam, nincs nekem való szak. Aztán meggondoltam magam. De nem hinném, hogy ki fogom írni a homlokomra, hogy az utolsó pillanatban kaptam észbe. Alapból tök nagy mázli, hogy van lehetőségem azt a szakot jelölni, ami végül megtetszett. Mert akár az is lehetett volna, hogy betelik az első fordulóban, és nem hirdetik meg többet idén.
2012. júl. 31. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
sehova**** höhö
2012. júl. 31. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!