Hogy lehet az hogy rokonom kiment prostinak külfölre már három éve de a munkaügyi központnál a mai napig regisztrálva van és az anyja jár helyette lejelentkezni a kiskönyvvel! Mert így legalább M. o-n is van TB-je! Hogy?
Figyelt kérdés
Miért nem ütközik sehol a rendszer hogy ki kellene követíteni közmunkára vagy tanfolyamra küldeni?
Felháborító! Hol lehetne az ilyet lebuktatni?
Nem kell a komment hogy szemét vagyok mert szerintem ez így nem fair!
2012. jún. 6. 22:55
11/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy egy porszem! De hol porszem? Mondjuk Magyarországon ahol kismillióan ezt csinálják? Így már sivatagról beszélhetünk valóban!
2012. jún. 7. 00:18
12/25 anonim válasza:
igen, csak tudod nem azt a szerencsétlent kéne először irigyelni, meg leleplezni, aki kínjába kimenekült az országból prostinak, hanem azt aki a parlamentben ül, és semmit sem csinál, esetleg a rengeteg korrupt vízfejű barmot, a mercivel rohangáló minimálbéres vállalkozót, meg a kacsalábon forgó palotában élő üzletembereket. nem beszélve a porba tucatjával szülő etnikumról, és a többiről. a kedves szomszédodnak az a havi 5 rongy hidd el, igenis porszem a sivatagban.
13/25 A kérdező kommentje:
Hát hidd el ezzel is egyetértek amit leírtál! Nyilván Én is tisztában vagyok ezekkel a tényekkel.
Főként arra irányult a kérdésem végülis hogy mások szerint ezt hogyan lehetséges kivitelezni hogy ennyi ideig nem tűnik fel senkinek. Mert valaha Én is voltam ám a munkaügynél és jöttek is a levelek hogy ekkor meg ekkor jelenjek meg meg az agytágítókon és bizony ha nem lettem volna ott akkor másnap repül a levél hogy együttműködés miatt kizárva.
2012. jún. 7. 01:05
14/25 anonim válasza:
ja, azt nem tudom. szar az egész rendszer. szerinted ha olyan ügyesek lennének, hogy minden illegális dolgot ki tudnak szűrni, akkor most itt tartanánk? k*rvára nem.
15/25 A kérdező kommentje:
Most te ezen mit húzod ennyire fel magad? Azért ennyire nem kell beleélni magunkat. Nyilván nem változik meg semmi.
2012. jún. 7. 01:09
16/25 A kérdező kommentje:
Hát amúgy szar az egész jah. Megint igazat adok! :)
2012. jún. 7. 01:10
17/25 anonim válasza:
nem húztam fel magam egyáltalán. ez a baj az internettel, totál félreérthető a hangsúly.
18/25 A kérdező kommentje:
Jah értem!
2012. jún. 7. 01:20
19/25 anonim válasza:
Kérdező nem akarlak megsérteni, de a buta kisember tipikus példája vagy. Egyrészt olyan irigy vagy hogy havonta pár ezer forintot sajnálsz a saját rokonodtól, másrészt meg azt hiszed okos vagy a világ dolgaiba és ítélkezel a "porszemek" felett. Pedig te is porszem vagy, veled is ugyanúgy kibaŠzhat ez a vadkapitalista rendszer a vérszívó kormány hathatós közreműködésével. Mi lenne ha elkezdenél a saját dolgaiddal foglalkozni, nem a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitást erőltetnéd ? Undorító, de tény hogy téged már az is boldoggá tenne hogy neked nem is lesz jobb de legalább másnak Šzarabb lesz.
20/25 A kérdező kommentje:
Istenem nem arról van itt szó hogy mennyire sajnálom azt a szar kis pénzt! Mert miért ha lebukna akkor utána talán nekem folyosítanák? Egyszerűen az igazságtalanság és a szemétség az ami dühít. Szerintem azért sokan egyetértenek velem.
2012. jún. 7. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!