Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy rokonom...

Hogy lehet az hogy rokonom kiment prostinak külfölre már három éve de a munkaügyi központnál a mai napig regisztrálva van és az anyja jár helyette lejelentkezni a kiskönyvvel! Mert így legalább M. o-n is van TB-je! Hogy?

Figyelt kérdés

Miért nem ütközik sehol a rendszer hogy ki kellene követíteni közmunkára vagy tanfolyamra küldeni?

Felháborító! Hol lehetne az ilyet lebuktatni?

Nem kell a komment hogy szemét vagyok mert szerintem ez így nem fair!

2012. jún. 6. 22:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy szemét, ez tényleg disznóság! Én is felháborodom rajta, mert az én pénzemből is kap az, akinek nem kellene! De azt nem tudom, hogy bizonyítható, hogy valaki közben külföldön pénzt keres... pláne, ha illegális munkát végez.
2012. jún. 6. 23:07
 2/25 A kérdező kommentje:
Pontosan én is így gondolom! Ha nem kell neki az itteni élet akkor hagyja a fenébe az egészet és vissza se nézzen de ne élősködjön annak a pénzén aki itt szenved meg érte keményen, nem úgy mint Ő.
2012. jún. 6. 23:11
 3/25 anonim ***** válasza:
en ugy tudom h a prostitucio nem mindenhol illegelis, sajna ilyen szempontbol az orszagok kozott tuti, nincs osszekottetes, en is voltam kint segelyen, es hazajottem 3 hetre, ami illegalis volt, de nem buktam le, az mar neccesebb h az anyja megy be helyette!!!!! de lehet irt vmi meghatalmazast h minden uybe eljarhat enyu a kiscsaj helyett! lebuktatni? hm.... kint volt ilyen h egyik nap telefonalnak, h holnap 9re menj be, talan igy, bar itthon nem tudom h mukodik...
2012. jún. 6. 23:31
 4/25 anonim ***** válasza:
a munkanélküli hivatal nem ad neked csak úgy tb-t, max 3 hónapig.
2012. jún. 6. 23:41
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy hogy kapja 3 éve a városházától a TB-t? Mikor azért vannak időbeli korlátok.

Pedig tutira igaz mert az anyja mondja mindig hogy erre ezért van szükség hogy így kapja meg ha be van regisztrálva.

2012. jún. 6. 23:45
 6/25 A kérdező kommentje:
Mert jó ha kimegy melózni de tudja hogy belátható időn belül visszajön és nem kell újra beregisztrálni meg hogy teljen neki az idő regisztrálástól hogy erre-arra jogosult legyen. Na de így? Azért ez durva hogy 3 éve.
2012. jún. 6. 23:50
 7/25 anonim ***** válasza:
24%
tényleg prostinak ment ki, vagy a tipikus tajparasztok közé tartozol, akik szótárában nő külföldön = prosti?
2012. jún. 7. 00:00
 8/25 A kérdező kommentje:

Mivel közeli rokonság így nyilván megbízható információk vannak erre utalóan! Az már szerintem csak hab a tortán hogy Ő maga sem igazán szégyelli ezt mivel egy párszor tett ár utalást.

Szerintem jobb lett volna ha ebbe nem kötsz bele!

2012. jún. 7. 00:14
 9/25 anonim ***** válasza:

ahha. én ne kössek bele.

de te belekötsz egy ilyen piti dologba. tudod ez mi, barátom? porszem a sivatagban.

2012. jún. 7. 00:16
 10/25 A kérdező kommentje:

javítás MÁR UTALÁST!

Az árra még nem tett utalást szerencsére.

Még mielőtt ebbe is belekötött volna valaki. :)

2012. jún. 7. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!