Hogy lehet az hogy rokonom kiment prostinak külfölre már három éve de a munkaügyi központnál a mai napig regisztrálva van és az anyja jár helyette lejelentkezni a kiskönyvvel! Mert így legalább M. o-n is van TB-je! Hogy?
Miért nem ütközik sehol a rendszer hogy ki kellene követíteni közmunkára vagy tanfolyamra küldeni?
Felháborító! Hol lehetne az ilyet lebuktatni?
Nem kell a komment hogy szemét vagyok mert szerintem ez így nem fair!
Hát ez az hogy hogy kapja 3 éve a városházától a TB-t? Mikor azért vannak időbeli korlátok.
Pedig tutira igaz mert az anyja mondja mindig hogy erre ezért van szükség hogy így kapja meg ha be van regisztrálva.
Mivel közeli rokonság így nyilván megbízható információk vannak erre utalóan! Az már szerintem csak hab a tortán hogy Ő maga sem igazán szégyelli ezt mivel egy párszor tett ár utalást.
Szerintem jobb lett volna ha ebbe nem kötsz bele!
ahha. én ne kössek bele.
de te belekötsz egy ilyen piti dologba. tudod ez mi, barátom? porszem a sivatagban.
javítás MÁR UTALÁST!
Az árra még nem tett utalást szerencsére.
Még mielőtt ebbe is belekötött volna valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!