5hónap alatt heti 3óra angollal teljesen kezdőről milyen szintre lehet eljutni? Egyáltalán milyen árban lehet?
Nem lehetetlen, hogy ennyi tanulással egy középfokot letegyen az ember akár.
Ha van nyelvérzéke, akkor sima ügy.
(Én pár évig tanultam angolt annó gimiben, mint 2. nyelv, de ez nem sok mindenre volt elég. Viszont kellett belőle nyelvvizsga. 1 hónapot jártam kb magántanárhoz, heti 2, max 3 alkalommal (1.5 óra/alkalom), ez BŐVEN elég is volt, több mint 90%-osra sikerült, 100% szóbelivel. Szóval ha 1 hónap ennyire jó volt, akkor kétlem, hogy 0-ról ne lehetne tényleg tanulni akarással 5 hónap alatt elérni a középfokot.)
Szia!
Kicsit kevésnek tűnik. Én úgy mentem angolt tanulni, hogy előtte soha sem voltam még angol órán, így két hónap tanulás után csináltam Rigó utcai alapfokot bőven 85 százalék fölött. Igaz, németül tanultam valamikor és az jó alap az angolhoz, állítólag nyelvtehetségem is van, ráadásul nekünk a két hónap alatt heti 20 óránk volt.
A tanfolyam szervező cégnek nézzél utána. Amúgy a XVII. kerületben nem tudok Szent Pál gimnáziumról, ami itt van, annak Pál apostol általános iskola és Gimnázium a neve (Pesti út).
Elgondolkodtató amiket irtatok. De garanciát vállalnak,meg fizetik a pénzt ha nem jön be. Nem volt nálam a papir amier felirtam a suli nevét, de igen ez az..
Egyébként is mennék,s azt mondták korosztályos bontás és érdeklődési kör bontás van. zóval 25 évesként nem raknak össze 50évesekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!