Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 21 nap alatt fel lehet készüln...

21 nap alatt fel lehet készülni az érettségire, úgy hogy kettesre menjen szinte minden tantárgyból? ( Ha a tételek megvannak kinyomtatva. )

Figyelt kérdés
Eddig igazából lusta voltam neki állni, és rám jött a félelem . :D Tudom, hogy ez agy függő. Az összes tantárgynál kb 5-6 tétel megy, ha átolvasom egyszer.
2012. máj. 22. 23:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat. Igen, a forrás rengeteget segít. Természetesen nem az ötös a cél ( Sajnos ), az anyagi helyzetből kifolyólag fölöslegesnek érzem, úgyhogy csak valami OKJ-t teszek érettségi után. :D
2012. máj. 23. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem is hiszem, hogy korábban nekiállnék, ennyi idő bőven elég, főleg, ha minden tételed megvan.

Nekem holnap lesz egy szóbeli vizsgám, az van kb. annyi, mint egy érettségi tantárgy, legalább is mennyiségre, és most állok neki, azt is meg lehet tanulni, neked meg három tárgyra van 20 napod, hát azt lazán :)

2012. máj. 23. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!