21 nap alatt fel lehet készülni az érettségire, úgy hogy kettesre menjen szinte minden tantárgyból? ( Ha a tételek megvannak kinyomtatva. )
Figyelt kérdés
Eddig igazából lusta voltam neki állni, és rám jött a félelem . :D Tudom, hogy ez agy függő. Az összes tantárgynál kb 5-6 tétel megy, ha átolvasom egyszer.2012. máj. 22. 23:27
1/12 A kérdező kommentje:
IRODALOM, NYELVTAN, TÖRTÉNELEM. Az angol egy rossz vicc, egyszóval azt ide se sorolom. Szóval az imént felsorolt 3ból kéne összekapnom magam, de egyszerűen nem bírom magamat rávenni, tiszta olyan érzésem van, mintha nyári szünet lenne! Inkább mennék már dolgozni. Nagyon kellemetlen tud lenni ez az érzés... :/
2012. máj. 22. 23:28
2/12 anonim válasza:
Igen megtudod csinálni,ha ráállsz.
De ne linkeskedd el az időd!
3/12 anonim válasza:
Ne már, nekem sincs több időm és még sehol se tartok, tételek sincsenek meg pedig nekem az ötös a cél :D szerintem kettesre kb. 3 nap alatt fel lehet készülni, ha megvannak a tételek.
4/12 anonim válasza:
Igen, ha a négy év alatt tanultál is valamit. Mert ha most állsz neki gyakorlatilag a nulláról ...
5/12 anonim válasza:
én két napot tanultam az érettségire. átmentem. és csak a töri lett kettes :) Ha 4 év alatt tanultál, akkor simán átmész, meg át is rugdosnak.
6/12 anonim válasza:
Most őszintén... amilyen tételek vannak középszinten kb 3-4 nap a töri, 2-3 a magyar + 1 nap a nyelvtan, úgy hogy mindegyik ötös lenne.
7/12 anonim válasza:
1 éjszaka alatt is fel fogsz tudni rájuk készülni, pláne ha csak a kettest akarod megütni.
8/12 anonim válasza:
Simán, szerintem. Tanulj akkor is, ha pl. várakoznod kell valamire, vagy buszon, akárhol, így nem érzed azt, hogy elpocsékolt idő. :)
9/12 anonim válasza:
ennyi idő alatt 5-ösre is meg tudod tanulni, csak érthetően kéne elolvasni minden nap őket
10/12 anonim válasza:
Simán fel lehet, ötösre is. Egyetemeken kb 4-5 nap alatt tanulnak meg többszáz oldalt vizsgákra, és akkor az egy kényelmes tempó, szerinted akkor az a lófütty érettségi nem megy 3 hét alatt? :D Ráadásul a kettest a forrásokból összehozod, ha van bármi ötleted arról mit tanultál az elmúlt négy évben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!