Megbuktathat-e?
az a kérdésem hogy ha 3,8 ra állok egy tantárgyból akkor év végén megbuktathat mert nem jelenek meg a felelésen?
Mert aszt mondta a tanár hogy amit fel kell mondani az kell a ketteshez,de az a féléves anyag ezért én nem tudom megtanulni főleg nem lefelelni belőle mindig is utáltam szóba felelni.
Ez ennél öszetettebb dolog úgy érzem.
Milyen feleletről van szó? A féléves tananyagból fog egy szóbeli vizsgát tartani, vagy mi?! Mert az ilyeneken - legalábbis felénk - kötelező megjelenni.
Nálunk is hasonló a szitucáió, magyar kisérettségink lesz, ami 3 vagy 4 jegyet fog érni. Ha valaki nem jelenik meg, vagy nem tudja, amit kell az 3 vagy 4 egyest jelent, ezzel pedig akár meg is bukhatnak néhányan.
Amennyiben nálatok is ilyesmi a helyzet, és döntő fontosságú a jegy, akkor igencsak leronthatja az átlagodat, bár bukni szerintem nem buknál. De mivel nem ismerem a körülményeket, nem állítok olyat, ami nem biztos, hogy úgy lesz.
Nem tudom hány éves, milyen iskolában tanulsz, de fél éves tananyag megtanulható. Gondolj bele, érettségin 4 év tananyagából válogatnak, tehát érdemes a 4 év tananyagát tudni.
És bármerre mész az életben szükséged lesz arra, hogy tudj összeszedetten, értelmesen beszélni egy adott témáról 5-10 percen keresztül, ezért is jók az ilyen nagy feleletek, vizsgák, stb.
persze ami érdekel arról órákig tudok beszélni, de szar elektronikáról nem nagyon.
de ez nem egy ilyen "kis érettségi" vagy legalábbis nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!