Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik sajnos munkanélküliek és...

Akik sajnos munkanélküliek és otthon vannak, ti mit csináltok egész nap?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok itthon,ès egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal.Párom 5kor megy el itthonról,èn akkor már nem tudok visszaaludni,így max. 11re kész vagyok a házimunkával.Már kidekoráltam a lakást,megvarrtam mindent amit csak találtam stb.Az ablakokat hetente min 1szer lemosom,hogy addig is csináljak valamit.Ti mivel foglaljátok le magatokat?

2012. máj. 16. 10:11
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
58%

Utolsó! Erről egy vicc jutott eszembe:

- Miért jobb az érettségi, mint a jogi diploma?

- Mert hamarabb kezdhetsz a "Mekiben".

2012. máj. 16. 13:23
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
azért ha valaki jogi doplomávalnem találállast, akkor ott nagy baj van...barátnőm évfolyamán tavaly csak azoknem kaptak azonnal munkát akik nem is akartak
2012. máj. 16. 13:26
 33/36 anonim ***** válasza:

50%os 8 osztályosnak mondanám hogy majd ha elvégzel egy egyetemen egy rendes szakon és mondom RENDES szakot,nem büfé szakra gondolok(értsd:kommunikáció,szocimuki,művszervező) akkor majd látni fogod hogy igen,nagy dolog.És az ELTE jogot elvégezni pláne nagy dolog,az nem olyan hogy csak benyomják az újgazdag vadparasztok a gyereket ahogyan te fogalmaztál.Mondanám hogy próbáld ki,de neked elöbb meg kellene birkóznod az érettségivel,ami a te esetedben elég nagy kihívásnak bizonyulna ;)

Amúgy nem emlékszem arra hogy azt mondtam volna hogy nekem nincsen állásom.

Ez a mekis dumád nagyon olcsó volt és persze hazugság is,ha tudnád hogy milyen 5 évet végigtanulni hajnal 3-4ig naponta,akkor nem mondanál ilyen baromságot h valaki a mekibe ment el a diploma után dolgozni!Te olcsójános :)Te ott dolgozol a mekibe :D ???

2012. máj. 16. 14:39
 34/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki, és miért pontozott le azért, mert én igenis elmentem dolgozni több műszakba fősulis végzettséggel, amíg nem találok jobbat.(Én is rengeteget tanultam a közgázon)

Ezek szerint már az is elítélendő, ha valaki nem várja meg, amíg a sült galamb a szájába repül?

Sajnos, vagy nem sajnos, engem nem tart el senki, s muszáj addig is dolgozni,amíg nincs meg a nyelvvizsgám.

De úgy látszik, hogy ma már ez nem divat, mert lepontozzák, aki ilyen.:(

2012. máj. 16. 14:45
 35/36 anonim ***** válasza:
ma 14:39 Egyébként az 50%-os válaszadó hol írta, hogy milyen végzettsége van? Csak mert te arra következtettél, hogy még az érettségije sincs meg, mert nem értett veled egyet!
2012. máj. 16. 14:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Neked meg ha valóban lenne jogi diplomád nem csak bekamuznád, tudnád hogy az sem különb mint egy szabadbölcsész diploma. Max arra jó hogy a mekibe nyírd a füvet vagy süsd a krumplit. ;)

2012. máj. 16. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!