Akik sajnos munkanélküliek és otthon vannak, ti mit csináltok egész nap?
Utolsó! Erről egy vicc jutott eszembe:
- Miért jobb az érettségi, mint a jogi diploma?
- Mert hamarabb kezdhetsz a "Mekiben".
50%os 8 osztályosnak mondanám hogy majd ha elvégzel egy egyetemen egy rendes szakon és mondom RENDES szakot,nem büfé szakra gondolok(értsd:kommunikáció,szocimuki,művszervező) akkor majd látni fogod hogy igen,nagy dolog.És az ELTE jogot elvégezni pláne nagy dolog,az nem olyan hogy csak benyomják az újgazdag vadparasztok a gyereket ahogyan te fogalmaztál.Mondanám hogy próbáld ki,de neked elöbb meg kellene birkóznod az érettségivel,ami a te esetedben elég nagy kihívásnak bizonyulna ;)
Amúgy nem emlékszem arra hogy azt mondtam volna hogy nekem nincsen állásom.
Ez a mekis dumád nagyon olcsó volt és persze hazugság is,ha tudnád hogy milyen 5 évet végigtanulni hajnal 3-4ig naponta,akkor nem mondanál ilyen baromságot h valaki a mekibe ment el a diploma után dolgozni!Te olcsójános :)Te ott dolgozol a mekibe :D ???
Nem tudom ki, és miért pontozott le azért, mert én igenis elmentem dolgozni több műszakba fősulis végzettséggel, amíg nem találok jobbat.(Én is rengeteget tanultam a közgázon)
Ezek szerint már az is elítélendő, ha valaki nem várja meg, amíg a sült galamb a szájába repül?
Sajnos, vagy nem sajnos, engem nem tart el senki, s muszáj addig is dolgozni,amíg nincs meg a nyelvvizsgám.
De úgy látszik, hogy ma már ez nem divat, mert lepontozzák, aki ilyen.:(
Neked meg ha valóban lenne jogi diplomád nem csak bekamuznád, tudnád hogy az sem különb mint egy szabadbölcsész diploma. Max arra jó hogy a mekibe nyírd a füvet vagy süsd a krumplit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!