Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik sajnos munkanélküliek és...

Akik sajnos munkanélküliek és otthon vannak, ti mit csináltok egész nap?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok itthon,ès egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal.Párom 5kor megy el itthonról,èn akkor már nem tudok visszaaludni,így max. 11re kész vagyok a házimunkával.Már kidekoráltam a lakást,megvarrtam mindent amit csak találtam stb.Az ablakokat hetente min 1szer lemosom,hogy addig is csináljak valamit.Ti mivel foglaljátok le magatokat?

2012. máj. 16. 10:11
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutott,hogy azt javasoljátok,hogy vásárolgassak.De azt nem értem,hogy miből szűrted le,hogy nem keresek munkát,vagy hogy önszántamból vagyok itthon.Könnyű azt prédikálni,hogy aki keres az talál,de ez sajnos nem így van.Ha egy provokáció mentes kérdésre is csak ilyen stílusban tudsz válaszolni ès csak kritizálni tudod a másikat,akkor inkább ne is írj kérlek semmit.
2012. máj. 16. 10:57
 12/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Köszönöm,hog egyet értesz velem.Amúgy mèg takarítónőnek is jelentkeztem,de nem volt elég szakmai gyakorlatom.
2012. máj. 16. 10:59
 13/36 anonim ***** válasza:
40%
Én Auchanba járok kb 2-3 naponta,mindig veszek valami olcsó sz@rságot és közben nézelődök.Akkor legalább nem ülök egész nap itthon a lakásban,mert az tényleg borzasztó.
2012. máj. 16. 11:01
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
van internetes munka, en is forditottam, szakerteseket csinaltam otthonrol. csak keresni kell.
2012. máj. 16. 11:02
 15/36 anonim ***** válasza:
16%
Akkor büzürgesd a bögyörődet egész nap :P Egyébként valami gasztro blogon vagy hasonló sz@rságon nem gondolkoztál? Kezdetnek tök jó idő töltés ha meg felfut a dolog akkor pénz kereseti lehetőségnek sem utolsó :D És ülhetsz otthon egész nap és lesz időd még plázázni műkörmöshöz járni és a többire is.
2012. máj. 16. 11:16
 16/36 anonim ***** válasza:
17%
"Tehát ha valaki szellemi munkát végzett az nyilván nem fog elmenni árúfeltöltőnek." --> na, ezért van annyi munkanélküli. Mert aki _dolgozni_ akar, az talál munkát. Az,hogy nem ilyet képzelt el? Én sem. Reált tanultam/tanulok, humán területen dolgozom. Miért? Mert ott volt munka. Aki dolgozni akar, az kis erőfeszítéssel tud is. Nem a vágyai munkája, de munka!
2012. máj. 16. 11:39
 17/36 anonim ***** válasza:
12%
Én sem értem mért jobb otthon ülni és nyomorogni ahelyett, hogy az ember elmenjen dolgozni. Ha nem kapsz szakmában akkor keress szakmán kívül, ha semmi nem jön össze gyárakba betanított segédmunkást, meg kint a földbe napszámosokat mindig keresnek. Pont az ilyen semmirekellők miatt tart itt az ország.
2012. máj. 16. 11:47
 18/36 A kérdező kommentje:

Ha tudna pár ember olvasni,akkor látná,hogy takarítónőnek ,mindennek jelentkeztem már...Biztosan nekem nagyon jó,hogy nincs pénzem,és nem tudok egy cipőt sem venni magamnak.Remélem kerültök ti is olyan helyzetbe,hogy hiába küldözgeted olyan helyre is az önéletrajzodat,ahova nem is keresnek embert,hátha alapon, mégsem jelez vissza senki.Beszélni mindig könnyű.Amikor olyan helyen élsz,hogy 1 helyre 100 ember jelentkezik,akkor az baromira nem egyszerű.Azért tart itt az ország,ahol most,mert általános iskolában sok ember nem tanulta meg még azt sem ,hogyan kell egy szöveget értelmezni.Nem az volt a kérdés,hogy miért nem találok munkát,vagy hogy miért rossz az anyagi helyzetem,hanem az,hogy aki arra kényszerül,hogy otthon legyen,az mivel foglalja le magát.

Sajnos azért ilyen ez az ország,mert azoknak az embereknek van a legnagyobb szája,aki semmit nem tud az életről,és még egyetlen egy mondat értelmét sem tudja felfogni.Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,akkor ne válaszolj!!!!

2012. máj. 16. 11:57
 19/36 anonim ***** válasza:
43%

Jaj jaj ez már nálunk ilyen szólás lesz hogy "ezért tart itt ez az ország" :) És persze mindig a legostobább hajtogatja :)

Neked utolsó tuti h érettségid sincsen,elötte szóló te pedig még iskolás vagy,ergo egyikötök sem kompetens hogy ehhez érdemben hozzászóljon.Nem hiszem hogy költségtérítéses képzésben elvégzett jogász diplomával napszámba kellene mennem vagy árúfeltöltőnek :D OMG

De ezt ti úgy sem látjátok át.

50% te vagy az aki haza megy és lenni kell az asztalon kajának -ez az asszony dolga?Nem lepődnék meg ha te írtad volna :)

2012. máj. 16. 12:00
 20/36 A kérdező kommentje:
Aki normális dolgokat írt,annak nagyon köszönöm.Azt hiszem tényleg nekiállok valami nyelvnek.
2012. máj. 16. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!