Akik sajnos munkanélküliek és otthon vannak, ti mit csináltok egész nap?
Figyu, neted van, online is lehet tanulni, vagy a régi nyelvkönyveidet előszedni. Le is tudsz tölteni nyelvtanító programokat, szótárakat. Vagy tanulhatsz mást is, ami érdekel.
A könyvtári beiratkozás szintén nem horribilis összeg, viszont onnan zsákszámra hozhatsz nyelvkönyveket, tankönyveket, de szórakoztató irodalmat is. Olvasd újra a régi kötelezőket, felnőtt fejjel teljes más lesz. :)
Esetleg keress önkéntes munkát, emberekkel találkozol, és az önéletrajzban is jól mutat. Akár olyan emberrel is megismerkedhetsz, aki segíthet munkát szerezni.
Ugyan nekem van munkahelyem, de most gyed-en vagyok, nekiálltam komótosan lakást újítani.
Most mégis mit vártál? Nincs meló nincs pénz és azt javasoljuk hogy plázázz egész nap?
Ha nincs meló akkor keressél. Aki akar az talál. Mint már írták fentebb a mai világban ki sem kell otthonról mozdulni ahhoz hogy pénzt keress.
Te utolsó te vagy nagyon tájékozatlan ember vagy aki még sosem dolgozott vagy egy iskolás hogy ilyen butaságokat írsz.A munkanélküliek között vannak olyanok,akik igenis dolgozi szeretnének,de nem találnak az elképzeléseiknek vagy a végzettségüknek megfelelő munkát.Tehát ha valaki szellemi munkát végzett az nyilván nem fog elmenni árúfeltöltőnek.
Amúgy meg ez a "keress munkát" nem olyan egyzserű mint amilyennek az kívülről látszik,a munka nem olyan hogy csak "ott van" valahol és te nekiállsz.
Az internetes meg otthonról végezhető munkát mind átverések,ha tudnád mikről van szó,akkor nem írtad volna amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!