Milyennek találtátok az idei biosz emelt érettségit?
Nehéz volt? Nehezebb volt mint tavaly? Szemetek voltak a feladatok?
Ebben az évben eddig az összes emeltre azt mondták, hogy nehéz volt..
az összes emelt nehéz_ mindenkinek nem sikerül olyan jól- nem emelkednek annyit a pontok- bekerülsz a kivánt helyre
:)
Na most ehhez muszáj hozzászólnom. Tudom, hogy mindenkinek az a legnehezebb, amelyik érettségit ő írta.. de ez a biosz katasztrófa volt. Tele volt nyomva kémiával! Azt hiszik hogy mindenki aki bioszból érettségizik az már kémiából is?
Jól elrontottam 50% körüli lett, ahogy számoltam.
De nagyon sokat gyakoroltam, fakton is az elmúlt évek érettségijeit írtuk és 60-70-80%-ok lettek szóval jól mentek. Ez azért csak jelent vmit!
A Helmont fája feladatra 11-ból 1-et kaptam.
A két kémiás feladatra közel 0-t kaptam!!
Egyedül az esszé húzott ki a csávából, azt sokat gyakoroltam, én a magzatosat írtam..
Jópáran idő előtt beadták..
Egy fiú 1,5 órőval előtte beadta. Azon tűnődtem, hogy lehet ez? Egyeseknek ennyire jól ment? Biztos felkészült!
Ja és még vmi. Volt az a feladat, hogy: Tételezzök föl, hogy helmont jól számolt, akkor igaz-e hogy a növény csak 2 uncia ásványi anyagot használt fel?
Ezt írtam:
Nem, mert a földben lévő baktériumok a levegőből is felhasználhattak anyagokat és úgy gyárthattak ásványi anyagokat a növénynek.
Ez nagyon hülyeség??Nem fogadható el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!