Milyennek találtátok a mai angol érettségit? Volt kedvenc/gyűlölt részed?
Az egyetlen ami gondot okozott, hogy néhány pontnál nem volt egyértelmű, hogy "nem imsert" szövegből vagy "igaz/hamis"-ra gondolt a feladat írója, így maradt a tippmix ezekre.
Egész pontosan a "Túl hosszúnak gondolta a hakker a játékot", illetve a "Már megoldották a problámákat" kérdésekre gondolok.
Utolsó: Életemben nem voltam Angliában, soha nem jártam el nyelvtanfolyamra (pazarlás amúgy is) vagy fizettem bármi más féle módon angoltanításért.
Mégis tökéletes körül lesz, legrosszabb esetben is 5 hibám lesz, és ezek sem tudás hiányában.
Semmi köze nincs az angol tudásnak a pénzhez. Sajnálom, hogy neked ilyen rosszul sikerült, de ne hidd, hogy nem lehet egyedül felkészülni ilyesmire. Én felsőfokúra "felkészültem" egyedül.
Angol nyelvű mmorpg-k, angol nyelvű sorozatok, angol nyelvű fórumok, angol nyelvű csatpartnerek, ha valami problémán van (matek, fizika, infó vagy bármi), akkor angolul keresek rá. Ebből lazán összeállt a megfelelő tudás. És amúgyis eszméletlen sok forum, illetve honlap van, ami az angol nyelvvel foglalkozik (és internet után ingyenes). Ha van interneted, akkor tényleg nem volt előtted semmi akadály.
Remélem valahogy sikerül átjutnod azért rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!