Milyennek találtátok az idei biosz emelt érettségit?
Nehéz volt? Nehezebb volt mint tavaly? Szemetek voltak a feladatok?
Ebben az évben eddig az összes emeltre azt mondták, hogy nehéz volt..
Az tény,hogy alkalmazni is kell a tudást,de azért jó lenne,ha a tananyag erőssége megmaradna egy 18-20 éves diák szintjén.A holnapi emelt kémiát is ilyenre állítják össze,nem hiszem,hogy sokat számít az a 20 pont emelkedés a ponthatárokban.
Gimnáziumok többségében az alap dolgokat nem tanítják meg normálisan és nincs idő a többi tantárgy mellett sokszor annyi könyvet,plusz dolgot hozzátanulni,hogy egyes embereknek megfeleljen a tudásunk.
:D:D
kémiából is emelteztek?
Nehéznek találtam, pedig sokat tanultam és okos vagyok. Megszenvedtem vele, de a végére egész jól összehoztam. Sztem teljesen jogos a nehézség, és az hogy, sokat kell gondolkozni hozzá. Legalább megszórják az embereket.
Sajnálok mindenkit, aki sokat tanult rá és nem sikerült. A nehéz biosz emelt mindig azoknak rossz, akik dupláznak, mert ők duplán vesztik a pontokat.
Szerintem jó volt az arány: nem volt egyáltalán kevés embertan, a tárgy neve biológia, nem embertan(habár én is jobban szeretem azt)
Kimondottan tetszett, hogy kőkemény logika kellett pl a vizeletes feladatnál, az csak az alap, hogy szóról szóra tudod.
Gondolkodni kellett,az igaz,de kaphattunk volna nehezebbet is :D A megoldások mikor lesznek fennt?
Arra mi volt a válasz h. hány darázs életét nézte végig a bábozódásig,és mennyi hernyót evett meg a legfalánkabb darázs??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!