Az előző évek feladatsoraihoz képest könnyűnek vagy nehéznek találtátok az idei magyar érettségit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 18:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem a szövegértés nehéz volt. A második részből én az érvelést választottam, az nagyon jól ment, a megadott hosszt is maximálisan teljesítettem, azzal kapcsolatban jó érzéseim vannak.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az elmúlt 3 év legkönnyebb érettségi feladatsora volt.
De szerintem ez egyéni is.
4/5 anonim válasza:
nekem annyi minden nem volt konkrét h mire gondolnak meg milyen terjedelmeben várnak választ:S
5/5 anonim válasza:
A második része korrekt volt, könnyűnek mondanám, a szövegértéssel voltak gondjaim. Értem amit olvasok, de néhol úgy tették fel a kérdést, hogy abból nem volt egyértelmű mit várnak válaszként. Sietni is kellett, hiba is csúszott bele. Arra gondoljatok, hogy ha tíz hibátok van, az egy jó fogalmazással még mindig lehet 90 %, ami azért egy jó végeredmény szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!