Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nah akkor Shakespeare vagy...

Nah akkor Shakespeare vagy Kosztolányi a jó?

Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak és idegesít és Shakespeare-t húztam alá és meg is indokoltam, de akkor miért írják több helyen, hogy Kosztolányi a jó??
2012. máj. 7. 15:49
1 2
 11/16 dtigenerator válasza:
Az sem utolsó szempont, hogy Kosztolányinak is van egy "lenni vagy nem lenni?" című műve. Szóval igen, becsapós volt.
2012. máj. 7. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez tényleg annyira szemét kérdés volt.... Én azt hittem, hogy ez egy szövegértés, azokkal nem szokott gondom lenni. Erre az egész csak a szivatásról szólt... Nyilván mindig vannak becsapós feladatok, de oldottam korábbi érettségi feladatokat és mind 90% felett írtam. :(

Könyörgöm, ne ilyen szemét érettségikkel próbálják már elérni, hogy kevesen jussanak be az egyetemekre!! Nem volt elég drasztikus a keretszámok hirtelen lecsökkentése?? Most még az érettségikkel is ki akarnak készíteni??

Megnézném, hogy aki összeállította ezt a szemét feladatsort, hogy oldaná meg tök stresszes állapotban az érettségin. Itthon lehet feltűntek volna ezek a csavarok, de abban az állapotban...

Ja, és még annyit, hogy ugye van fent a neten több helyen is (én kapásból hármat láttam) ilyen nem hivatalos megoldókulcs, amit szaktanárok oldottak meg. Ha még ők is tök nyugodt körülmények között majdnem a felét elrontották, akkor mégis mit várnak tőlünk? Könyörgöm, hogy legyünk jobb szinten, mint a szaktanáraink??

2012. máj. 7. 20:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsóval teljesen egyet értek. Hiába írogatják a szín ötösök, hogy könnyű volt, egyáltalán nem volt az az egész a szívatásról szólt :( Én kettes voltam mindig magyarból, de kivették a novella elemzést 6 év után plussz a szövegértés...én majdnem elsírtam magam a végén :(
2012. máj. 7. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát igen... De a hivatalos megoldókulcs engem már végképp elkeserített :'-(

Amúgy nem tudom hányan oldhatták meg tényleg jól, mert az eduline-on meg a hasonló helyeken kb 30 embernek volt nagy szája, hogy mennyire könnyű volt, meg itt is keménykedik néhány ember, de azért az ország nagy és rengetegen érettségiztek... Ha ezeknek a hülye trükköknek mások is bedőltek, akkor nem számít, a ponthatárok meghúzásánál úgyis egymáshoz viszonyítanak minket végül is.

2012. máj. 8. 12:42
 15/16 anonim ***** válasza:

én is éreztem, hogy szivatósnak szánták a magyart. nem is tudtam utána megsaccolni, hogy sikerülhetett. aztán ma megnéztem a hivatalos javítókulcsot, és szinte az egész hibátlan, egy teljes feladatot kivéve, amelyik ráadásul a legegyszerűbb volt (utólag kiokoskodva tényleg). a 9. feladatról van szó...elég figyelmetlenül csináltam, mert eddig állandóan mondogatták, próbáljuk úgy csinálni a szövegértést, hogy saját szavak is legyenek benne. én persze nagy okos lévén nem átírtam azokat a szavakat, amiket be kellett írni? meg is veregetem a vállam...

remélem, ti nem dőltetek be ilyen szarságoknak.

2012. máj. 8. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
ááá, én nagyon örülök, mert a nemhivatalos megoldókulcsok alapján jóval több hibám volt, mint a hivatalos alapján:D úgyhogy ma kellemeset csalódtam:) tegnap 16:10 voltam:)
2012. máj. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!