Nah akkor Shakespeare vagy Kosztolányi a jó?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak és idegesít és Shakespeare-t húztam alá és meg is indokoltam, de akkor miért írják több helyen, hogy Kosztolányi a jó??2012. máj. 7. 15:49
1/16 anonim válasza:
én is különböző megoldásokat láttam erre. Kosztolányit húztam alá, mert bár Shakerpeare-től való az idézet, nem tartottam indokoltnak őt húzni alá. de így utólag, lehet, hogy Shakespeare volt jó. csak akkor meg nem értem, hogy jött a képbe...
2/16 anonim válasza:
Egyértelműen Kosztolányi.
1. Csak magyarul írt szövegekből válogatott.
2. "Elöljáróban közölt információk alapján indokolja döntését!" A Shakespeare-t sehogy sem tudnád megindokolni az Elöljáróban közölt információkkal.
3/16 A kérdező kommentje:
én a 2. feladatot is felcseréltem, meg alapból az egészből talán 3 pontom ha lesz, de ez a kérdés foglalkoztat most, mert kíváncsi vagyok. Szerintem az egész egy nagy szar volt, már bocsánat.
2012. máj. 7. 15:55
4/16 anonim válasza:
Igen.. ez egy becsapós kérdés volt :S Kíváncsian várom a holnapi hivatalos megoldást. Én Kosztolányit jelöltem be, mert ami a kérdésnél volt bekezdésszám (5.) abban végig arról volt szó, hogy csak magyar szövegből idéz.
5/16 A kérdező kommentje:
de ott volt,hogy az 5 bekezdésben van a válasz és nekem úgy rémlik abban volt Shakespeare
2012. máj. 7. 15:56
6/16 A kérdező kommentje:
kár :(
2012. máj. 7. 15:57
7/16 anonim válasza:
Remélem, hogy Shakespeare. Az első feladatot elrontottam, mert azt hittem, a rádiós volt az első. Tehát vesztettem kb 8 pontot, így nem nagyon lesz meg a 90%-os magyar:(( Szerintem nagyon kicsesztek idén velünk, direkt arra mennek rá, hogy kevesen jussanak be államira, ez egyértelmű.
8/16 anonim válasza:
Nem, én sem emlékszem semmi Shakespeare-i utalásra:S Direkt átolvastam többször is (6-szor tuti), mert egyszerűen tudtam, hogy ez egy Shakespeare-i idézet nem Kosztolányi írta.
9/16 A kérdező kommentje:
én már előre félek a további napoktól :((
2012. máj. 7. 16:04
10/16 anonim válasza:
Nem Shakesperare. Parancsoljatok: [link]
Bár ez még nem a hivatalos, de jónak tűnik, és az indoklások is helyesek. Elvesztettem cirka 10 pontot:'( Szerintem nehéz volt. Tavaly mindenki sírt, hogy az, a 2011-es milyen sz*r volt, idén is sokan azt mondták, hogy az volt nehezebb, szerintem viszont az sokkal könnyebb volt. Próbaérettségin azt lazán megírtam ötösre, de ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!