MAGYAR ÉRETTSÉGI 2012! Shakespeare vagy Kosztolányi?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon a 3. feladat "a" kérdésére Shakespeare a válasz, én viszont Kosztolányit húztam alá, ezzel indokolva: "Csak magyarul írt szövegekből válogattam, [...]", mivel a feladat mellett ott van a "(5)", és abból a részből szerintem ez logikus válaszként, ill. indoklásként.
Ti mit jelöltetek és mivel indokoltatok?
2012. máj. 7. 14:29
2/8 anonim válasza:
Én is ezt írtam amit te, szerintem igazunk volt. Holnap kiderül :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem mind a kettőt el lehetett fogadni. És ha jó az indoklásod akkor megkaptad a 2 pontot ha nem akkor fél pontot:D Vagy semmenyit:d Én a William Shakespeare-t húztam alá mert nem lehet tudni hogy Kosztolányinak és van ilyen műve. Bár lehet hogy ez egy beugratós kérdés volt és tényleg Kosztolányi, mert aShakespeare az túl egyértelmű lett volna. Majd kiderül holnap :D
5/8 anonim válasza:
én shakespeare-t írtam de akikkel beszéltem szinte mindenki kosztolányit mondja...kiváncsi leszek:S
7/8 anonim válasza:
kosztolányit írtam 91%-ban helyes válaszokat adok szóval 91% hogy koszotlányi a jó
8/8 anonim válasza:
Szerintem a javított javítókulcsban mind a kettőt elfogadják majd. Legalábbis remélem, hogy a magyar tanárok aktivizálják magukat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!