Mai magyar érettségi Karinthy-karcolata?
Figyelt kérdés
Mi többen az osztályból ugy hasonlítottuk össze mintha novellák lennének, nagy baj ez?2012. máj. 7. 14:11
1/5 A kérdező kommentje:
maximum e miatt hány pont vonható le, ha rendesen írtuk bele fogalmát meg a szerkezetét idősík stb..de mellé a kérdésre is válaszoltunk és több mint 3 oldal meglett
2012. máj. 7. 14:12
3/5 anonim válasza:
Én is novellaként tekintettem rájuk. Majd meglássuk, mi lesz az eredménye... :/
4/5 anonim válasza:
Én sajnos túl sok időt szenteltem benne a Steinmann-féle emberek ócsárlására, úgy utálom ezt a fajtát xS
Kíváncsi vok, mennyit kapok rá...
5/5 anonim válasza:
igaz, hogy nem novellák de ha elolvasod olyan mintha azok lennének. ha csak úgy magába lenne akkor egy novella lenne.. ugyanúgy kell elemezni mintha novella lenne, mondjuk az én osztálytársaim közül többen is leírták h 'a novella...' de erre sem fognak levonni sok pontot, max annyi, hogy a műfajt eltéveszted ezért levon mondjuk 3 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!