Az idei magyar érettségi II. felében, az érvelésnél az volt a feladat, h a heroikus életfelfogásról kellett írni, irodalmi alakok alátámasztásával. Én Harry Pottert beleírtam, az nagyon rossz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 13:06
11/14 anonim válasza:
Tóth a javítókulcsban nem a hősiesség fontossága mellett, hanem ellene van felhozva érvként
De nekem tökmind1, mert nem érveltem... ugyan nem a témához tartozik, de meg kell gyónnom:
összehasonlítottam, és lett sajnos egy nagyobb melléfogásom, de lehet, hogy meg tudom védeni...
12/14 anonim válasza:
Én nem foglaltam igazán állást, érveltem a hősiesség mellett és ellen is.
13/14 A kérdező kommentje:
Én sem foglaltam állást konkrétan, egyetértettem 1-2 dologgal aztán ennyi. : ) Kíváncsi vagyok, h mégis mekkora butaságot írtam bele...
2012. máj. 8. 15:11
14/14 anonim válasza:
Én jól elszúrtam az egészet, én olyan karaktereket kerestem, akik kiállnak egy eszméért és amiért hisznek és meg is halnak érte, vagyis önmagukat hősnek tartó hősies szereplőket, akik azonban NEM tipikus hősök, nos és mindez hogy hat a mai olvasóra.
Valószínűleg vonnak le pontot az érvelés nem túlságosan idevágó tartalma miatt, de megvédtem és kifejtettem az álláspontom, csak épp máshogy oldottam meg, mint kellett volna.
Bosszantó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!