2010. MÁJUSI TÖRI ÉRETTSÉGI! Valahol valamilyen szinten kivan dolgozva ez a feladat?
21. oldal, 14-es feladatat! Valaki tud ehhez valamilyen segédanyagot vagy bármit, hogy könnyebb legyen megírnom? Megnéztem a megoldókulcsot is de nekem az nem nagy segítség:D köszi elrőe is!
Szia.
A 21. oldalon nincs 14. feladat...?
A sima 14. feladat meg,ne haragudj de mindent ki lehet írni a szövegből, nem kell ehhez megoldókulcs. Elolvasod és a szöveg alapján válaszolsz a kérdésre. Egyébként meg ha van hozzá megoldás akkor mit szeretnél még tudni?:D
Ha meg a 20-21. oldali szövegre és kérdése gondolsz, hát annál meg mi sem egyszerűbb, még táblázat is van hozzá, le van írva az is amit válaszolni kell!
Én idén érettségiztem, ezt írtam=)
14-es feladatot írtam, de szerintem mindenki tudja mire gondolok nemtudom miért kell belekötni..
egyébként 9.es vagyok és itthon kell kidolgozni ezt az esszét, és kellene valami minta, egy előre összeállított, akár csak vázlatosan is, de megírt fogalmazás.. a megoldókulcs nem ilyen.. nem egy konkrét fogalmazást akarok lemásolni, csak ötleteket akarok meríteni.. a tényeket tudom, hogy mikor mi történt, de ami nem megy, hogy következtetéseket vonjak le, és egész gondolatokat kifejtsek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!