Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségizők, nem féltek töri...

Érettségizők, nem féltek töri esszéktől?

Figyelt kérdés
Én nagyon, mi van ha pont egyiket sem tudom?
2012. máj. 6. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
szívás.. mit féltek már ettől a dedós érettségitől? 20% Isnteme, egyetemen 60%-ot kell elérni és nem iylen alafabétáknak való anyagból
2012. máj. 6. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem , mivel minden benne van az atlaszba és lehet is használni mind az időrendi táblázatot benne mind a térképeket..
2012. máj. 6. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Én kicsit félek hogy rossz címek lesznek és nem fog úgy sikerülni mint tervezem.

Az elsőnek pedig üzenem hogy valószínűleg azért fél sok mindenki a dedós érettségitől, mert nem a kettes (és nem is 60%) a cél és a felvételije múlhat rajta.

2012. máj. 6. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
utolsó: de a kérdező a bukástól fél, mer ha nem tud egy esszét megírni, akkor nyílván a többi ovis feladatot se tudja megcsinálni.. szánalmasok az emberek itt gyk-n, 5 perceknként kiírják, h fosnak az érettségitől, közbe meg a fél világ rajtuk röhög
2012. máj. 6. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, az egyetemisták meg fosnak a zéháktól, illetve vizsgáktól, de 10 év múlva mikor már munkájuk lesz, akkor még nehezebb dolgok fognak rájuk várni, és ahhoz képest meg a vizsgaidőszak lesz semmiség.. Minden kornak megvan a nehézsége, az érettségizőknek éppen ez az.
2012. máj. 6. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért fosunk az érettségitől, mert ezen múlik a felvételink. Majd ha felvesznek minket is, akkor pofázunk majd hogy milyen dedós az érettségi jó? Addig meg örülj hogy téged felvettek és foshatsz a fosós zárthelyidtől.
2012. máj. 6. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem fosok tőle és főleg nem írkálok ki minden zh elött ilyen barom kérdést, mert rohatul nem érdekel senkinek a nyomora sem, főleg nem a tiétek nem
2012. máj. 6. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
kár, hogy olyan éjsötét gyíkok járnak egyetemre, mint akik itt vartyognak és turháznak :/
2012. máj. 8. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne foss, majd imprózol valamit! Ott lesz az atlasz is, mi kell még?!

A mai matekot is egyazegybe' ki lehetett lesegetni a függvénytáblából, hátha a törivel is ilyen szerencsénk lesz :P

2012. máj. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!