Érettségizők! Mit csináltok érettségi után? Mentek továbbtanulni, ha igen hova? Vagy melóztok, estleg külföld?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 20:03
1/7 anonim válasza:
én a rendes érettségi után okj-n tanultam tovább. az egyetem is tervbe van, mert olyan szakot választottam, amihez elengedhetetlen, aztán majd kiderül, hogy hogyan legyen tovább, de mindenképp dolgozni szeretnék, csak az a kérdés hogy itthon, vagy külföldön.
2/7 anonim válasza:
Mindenképp továbbtanulás. A cél a diplomás szülésznő szak :) Ha felvesznek, elvégzem, és utána majd eldöntöm, hogy itthon vagy külföld. Ha nem vennének fel, akkor Ausztriában vagy Svájcban végezném el ugyanezt a szakot :)
3/7 anonim válasza:
Diploma, aztán kisdoktori, nagydoktori. Internetről már letöltöttem a beadandó diplomamunkákat.
SP
4/7 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, s mivel későn találtam ki, hogy mit is szeretnék, ezért ebbe az 1 évbe elmentem egy OKJ-re. Most felvételizek orvosira :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 25. 10:36
6/7 anonim válasza:
én most 3.kos vagyok most kezdem majd a joksit aztán jövőre éretségi utánna pedig apám cégének fogok dolgozni fuvarózóként.
sajnos nem megy a tanulás ezért inkább dolgozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!