Gáz 23 évesen érettségizni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 11:12
3/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ezt megkérdezed. Soha nem késő tanulni és előrelépni.
4/12 anonim válasza:
nem, dehogy ! Én 27 évesen érettségiztem , tavaly ! no nem azért mert bukdácsoltam , hanem szakmák miatt csak most volt rá időm ! tehát nem gáz hogy 23 évesen érettségizel !
5/12 anonim válasza:
sőt még értékelik h szakma után az ember érettségit tesz :) szal szerintem menő dolog mert vannak olyanok (akinek nem inge.....) akik alig várják h befejezzék szakmát/érettségit (báááár ez ritka) vagy ne adj isten betöltse a 16ot ill 18at és otthagyja az iskolát h utána meg mi dolgozó emberek tartsuk el a családival meg a szocival
6/12 anonim válasza:
dehogy gáz, 23 semmi, ha meg utána egyetemre mennél, ott aztán végképp nem tünnél ki onnan. hajrá, csináld csak. tesóm is 22 évesen érettségizett, de ő problémás kölyök volt, és szimplán otthagyta a sulit. aztán egyszer megtáltosodott és jobb érettségije lett mint egy csomó stréber családtagunknak, pedig fekete bárányként néztek rá.
7/12 anonim válasza:
amúgy jártam levelezőre, ahol lelkes 30-40 éves diákok is voltak. bőven kiestek a tanulásból és matekon úgy figyeltek mint a kisgyerekek az esti mesére. de te egyáltalán nem ez a kategória vagy, 23 tényleg nem sok.
8/12 anonim válasza:
Én is most megyek újra érettségizni(szintemelőre)24évesen.Másoddiplomát szeretnék, és mivel teljesen más területere jelentkeztem, kénytelen vagyok ezzel a lehetőséggel pontokat gyűjteni. Viszont úgy gondolom, hogy a szóbeli vizsgán illik többet produkálni, mint egy gimis/szakközepes 18 éves diák.
9/12 anonim válasza:
utolsó: miért? talán neked igen, de aki először érettségizik 23 évesen több éves tanulás-kihagyással, nem értem, miért kellene többet produkálni?
10/12 anonim válasza:
Én azért elég kínosan érezném magam a vizsgabizottsággal szemben ülve, ha mondjuk egy éppen aktuális irodalmi,történelmi vagy politikai kérdéssel kapcsolatban ne tudnék helytállóan nyilatkozni.Hiszen rád már nem diákként tekintenek, elvárják, hogy azért jobban teljesíts(értem ezt a szóbeli részre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!