Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy még középiskolába járok és az osztályban van egy 4 fős "banda",akik beszólogatnak pár osztálytársamnak,sokszor beszélik ki az osztályt,legutóbb pedig nekem lett összetűzésem velük(illetve "csak" az egyik taggal,de ha az egyikkel bajod van,akkor az összessel).Nevetséges módon próbált visszavágni,kiröhögtem,azóta pedig csak rosszabb lett.Tudom,hogy a hátam mögött kibeszél és be is szólogat.Az oszt.társaim nem akarnak velük balhét ezért inkább megjátszák magukat...Egyre jobban elegem van a beszólogatásból,elég érzékeny vagyok,egy-egy beszóláson képes vagyok napokig rágódni,nem tudom,hogy visszaszóljak-e és egyedül legyek négy ellen,vagy tűrjem az egészet és nézzem őket levegőnek?2012. ápr. 27. 20:03
1/4 anonim válasza:
Nézd õket levegõnek, vagy még annak sem. Ne rágódjál rajtuk, mert még annyit sem érdemelnek. Igy még jobban gyengébb leszel, ha foglalkozol velük. Menjél tanulj meg egy jó sportot,amely erõsit fizikailag és lelkileg is.
2/4 anonim válasza:
Én is azt javaslom, mint az előző, mert sajnos később az életben is fogsz találkozni ilyen alakokkal.
Nézd őket levegőnek, illetve nevess rajtuk.
3/4 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben voltam, vagyis nekem sosem szólogattak be, sőt kimondottan jóban voltam velük, akik a "bandába" voltak, egyszerűen csak ugy érezték, hogy ők az osztály vezetői és majd ők mondják meg, hogy mi legyen a szalagvatón, ki mit csináljon , ki milyen sorban ballag stb. na én ezt sosem tűrtem és mindig megmondtam a véleményem, és a kezembe vettem az irányitást akár egyedül is, de elég szomorú hogy a "barátnőim" és az osztály többi tagja szemét módon hallgatott, szerintem nem feltétlenül kéne tűrnöd hogy beszólogatnak neked, és gondolkozz el, hogy milyen barátok azok akik meg nem állnak ki érted. Én utólag igy hogy vége lett a sulinak, rájöttem, hogy sosem voltak ott barátaim, csak haverjaim, mert különben kiálltak volna mellettem. Próbáld meg velük megbeszélni, és sose kerülj hátrányos helyzetbe miattuk, hogy bármikor is ők mondják meg te mikor mit hol csinálj akár egy sulis előadáson akárhol. de az sem jó ötlet ha te is beszólogatsz nekik folyton, mert azzal csak lealacsonyodsz a szintjükre:) sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Ez a "középiskola-bírás".
Ez azt jelenti ,hogy a vagányok kezükbe veszik a hatalmat.
Ez a szakiskolákra jellemző.
Én szakmunkásképzőbe jártam, és a szakmámat kitűnően megtanultam, apukám is segített ebben. Ezután strébernek hívtak. Vissza kérdeztem: Ti mi lesztek ha nagyok lesztek, mert még a szakmátokat sem vagytok képes kitanulni. Ők erre azt mondták, hogy fölösleges dolgozni lopásból is meg lehet élni. Borzasztó, hogy lopásból akarnak meg élni.
Közben ők cigiznek,berúgnak meg hasonlók. Ez a középiskola-bírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!